Nico Rosbergilta kova sisäpiiriväite: Valtteri Bottas ulos Mercedekseltä?

Julkaistu:

Formula 1
Nico Rosberg paljasti saksalaisen RTL-kanavan haastattelussa, että Esteban Ocon on näillä näkymin syrjäyttämässä Valtteri Bottaksen Mercedeksellä tämän kauden päätteeksi.
Valtteri Bottas on menettämässä tallipaikkansa Mercedeksellä tämän kauden jälkeen, jos Nico Rosbergia on uskominen.

Vuoden 2016 maailmanmestari paljasti saksalaisen RTL-kanavan haastattelussa, että hänen sisäpiiritietojensa mukaan Esteban Ocon on näillä näkymin syrjäyttämässä suomalaisen tämän kauden päätteeksi.Manorilla ja Force Indialla F1-sarjaa vuosina 2016-18 ajanut Ocon on toiminut tämän kauden Mercedeksen varakuskina. Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff on paljastanut, että päätös ensi kauden toisesta Mercedes-paikasta tehdään Oconin ja Bottaksen välillä.

– Valtteri on huippukuski, tiedämme sen, mutta Ocon on myöskin nuori lahjakas kuljettaja, joka ansaitsee paikan F1:ssä, Wolff kertoi saksalaislehti Die Weltille.


– Jos meillä olisi vain yksi hyvä kuljettaja, tämä olisi helppoa, mutta asia ei ole niin. He molemmat ansaitsevat mahdollisuuden Mercedeksellä.

Rosberg jututti Oconia myös Youtube-kanavansa uusimalla videollaan Hungaroringillä.

– Olen kuullut paljon huhuja, joiden mukaan sinulla on jopa neljä eri vaihtoehtoa ensi kauden suhteen. Sinun ei tarvitse sanoa mitään, mutta kaikki katsojat ja myös minä toivotamme sinulle kaikkea hyvää. Toivomme, että palaat kilparadoille, sillä sinä ansaitset sen, Rosberg hehkutti 22-vuotiaalle lupaukselle.

Bottas on MM-sarjassa tällä hetkellä toisena, reilusti perässä sarjaa johtavaa tallikaveriaan Lewis Hamiltonia. Hänen sopimuksensa Mercedeksen kanssa päättyy tähän kauteen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt