Kimi Räikkönen sai Mintun ja Robinin tuekseen F1-varikolle – vieraina myös NHL-tähti ja Jarmo Kekäläinen, jotka antoivat erityisen lahjan

Julkaistu:

Formula 1
Kimi Räikkösellä on riittänyt Hungaroringin varikolla vierailijoita perheestä NHL-vaikuttajiin.
Alfa Romeolla ajava Kimi Räikkönen on saanut lähes koko perheensä paikalle Unkarin MM-osakilpailuun.

Räikkösen Instagram-tilillä on kuvia, joissa kuljettaja tepastelee varikolla vaimonsa Minttu Räikkösen ja poikansa Robinin, 4, kanssa.

– Jengini miinus yksi, kuuluu kuvateksti Instagramissa.Kuten tekstissä annetaan ymmärtää, yksi on joukosta poissa. Perheen kuopusta Riannaa, 2, ei toistaiseksi ole näkynyt kuvissa.

Instagram-tilillä on kuvia myös muista arvovaltaisista vieraista. Varikolla piipahtivat NHL-seura Columbus Blue Jacketsin toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen ja hänen apunaan seurassa toimiva entinen huippupelaaja Rick Nash.

Parivaljakolla oli tuomisinaan Blue Jacketsin pelipaita, jonka selkämyksessä on nimi Raikkonen ja numero 7, joka koristaa myös Räikkösen ajokkia formuloissa.– Blue Jacket -hemmot ovat täällä, julkaisun kuvatekstissä lukee.

Räikkönen starttaa tänään sunnuntaina ajettavaan Unkarin osakilpailuun kymmenennestä lähtöruudusta. MM-pisteissä suomalainen on sijalla 9.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt