Bottas nieli Silverstonen pettymyksen – ei luovu unelmastaan MM-taistossa: ”Puheet täytyy kääntää teoiksi”

Julkaistu:

formula 1
Ennakkosuosikista ei ole epäilystäkään, kun Formula ykkösten MM-sarja ylittää viikonloppuna puolivälin Mercedeksen kotikilpailussa Saksan Hockenheimissa.
Kauden kuudesta edellisestä kilpailusta viidessä voittajaksi ajanut Mercedeksen Lewis Hamilton on voittanut Hockenheimissa kahdella edellisellä kerralla. Tallille kisa on historian 200:s.

Valtteri Bottas löi tallitoverinsa edellisessä kilpailussa Britanniassa aika-ajoissa, mutta oikea-aikainen turva-auto siivitti Hamiltonin onnekkaaseen voittoon.

– Se oli pettymys, mutta tilanne ei ollut minun hallittavissani. Totta kai pettymys täytyy niellä, mutta se ei vienyt sen pidempää aikaa. Minulla olisi voinut käydä kaudella parempikin tuuri, mutta ajan myötä onni ehkä tasoittuu. Olin tyytyväinen vauhtiini Britanniassa, joten minulla on hyvä tunne tulevasta, Bottas kertoi.

MM-sarjassa Hamiltonin johto Bottakseen on kasvanut jo 39 pisteeseen. Bottaksella on hyvä mahdollisuus iskeä takaisin, kun MM-sarjaa ajetaan kahtena peräkkäisenä viikonloppuna Saksassa ja Unkarissa.

– Kausi on puolivälissä ja jaossa on vielä melkein 300 pistettä, joten vielä ei ole aika luopua unelmasta. Puheet täytyy vain kääntää teoiksi ja pystyä kuromaan eroa pienemmäksi, Bottas sanoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt