F1-maailmanmestarilta tiukka varoitus Lewis Hamiltonille – ”Hänen uransa saattaa päättyä siihen virheeseen”

Julkaistu:

Formula 1
Vuoden 2009 F1-maailmanmestari Jenson Button varoittaa entistä McLaren-tallikaveriaan Lewis Hamiltonia.
Jenson Button on vahvasti sitä mieltä, että Lewis Hamiltonin ei missään nimessä pidä lähteä Mercedekseltä.

Hamiltonin ja maailmanmestaritallin välinen sopimus päättyy ensi kauden jälkeen. Huhuissa Hamiltonia viedään vahvasti Ferrarille, mutta Buttonin mielestä siirto olisi paha virheliike.

– Olen varma siitä, että jokainen kuski haluaa ajaa Ferrarilla. Yksikään täysjärkinen ei kuitenkaan vaihtaisi voittavasta tallista sellaiseen, jonka kilpailukyky ei ole kohdallaan. Hamilton tekisi todella rohkean ja epätavallisen ratkaisun, jos hän lähtisi Ferrarille, Button sanoi saksalaislehti AutoBildille.
Mercedes on voittanut viisi viimeisintä kuljettajien MM-titteliä. Ferrarin edellinen maailmanmestaruus tuli vuonna 2007, jolloin Kimi Räikkönen toi sen italialaistallille.

Hamilton, 34, on urallaan voittanut viisi maailmanmestaruutta. Eniten MM-titteleitä on Michael Schumacherilla, joka nappasi autourheilun kuninkuusluokan voiton seitsemästi.

– Jos Lewis pysyy Mercedeksen leivissä, hän voi voittaa kymmenen MM-titteliä. Jos hän lähtee Ferrarille, hänen uransa saattaa päättyä siihen virheeseen, Button sanoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt