Italia vaikenee villistä Kimi Räikköstä koskevasta Ferrari-huhusta

Julkaistu:

formula 1
Italian lehdistö ei ole tarttunut nettisivuston yllättävään Räikkös-huhuun.
Italialainen formula ykkösiin keskittyvä verkkosaitti Circus F1 kohautti viikonloppuna väittämällä, että Ferrarin johto on keksinyt ratkaisun sille, mikäli Sebastian Vettel päättää lopettaa ajouransa kuluvan kauden jälkeen.

Circusia pyörittävä Andrea Gallazzi väittää uutisessaan, että Vettelin paikkaa tarjotaan Kimi Räikköselle, joka ajaa tällä hetkellä avausvuottaan Alfa Romeolla.

Gallazzi perusteli uutistaan sillä, että Ferrarin on pidettävä sponsoreita miellyttääkseen riveissään koko ajan kuski, joka on yltänyt aiemmalla urallaan formula ykkösten maailmanmestariksi. Mikäli Vettel, sarjan nelinkertainen voittaja, jäisi eläkkeelle kauden jälkeen, tämä vaatimus täyttääkseen Ferrarin olisi palkattava riveihinsä jo Räikkönen tai Hamilton.
Kaksikosta Räikkönen, 39, on ajanut Ferrarilla jo kahdesti aiemmin, kausilla 2007-2009 ja 2014-2018. Hamilton, 34, on Mercedesin miehiä sopimuksensa mukaisesti vähintään kaudet 2019 ja 2020. Myös Vettelin sopimus Ferrarin kanssa on voimassa vielä kauden 2020, mutta vaisujen esitysten johdosta huhut hänen siirtymisestään radoilta sivuun ovat pysyneet kuumana lähes joka kisaviikonloppu.

Ei kantaa huhuun

Ferrarin asioita herkeämättä seuraava Italian lehdistö ei ole tarttunut Circus F1:n kohuväitteeseen.

Maailman vanhin urheiluaiheinen sanomalehti La Gazzetta dello Sport keskittyi viikonloppuna antamaan arvosanoja talleille ja kuskeille, kun GP-sarja on puolivälin krouvissa.

Saapasmaan suosituin F1-saitti FormulaPassion ei ole sekään lähtenyt jatkamaan Circusin kohuväitettä, vaan piti esillä muun muassa Ferrarin tallipäällikön Mattia Binotton lausuntoa siitä, ettei Vettel ole lähdössä tallista mihinkään.

Myöskään Autosprint, urheilujulkaisu Corriere dello Sportin autosivusto, ei ottanut mitään kantaa huhuun.

F1-kausi jatkuu viikonloppuna Saksan Hockenheimissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt