F1-tähden elämä mullistuu – saa lapsen mestarikuljettaja Nelson Piquet’n tyttären kanssa: ”Vuosi on ollut uskomaton” - Formula 1 - Ilta-Sanomat

F1-tähden elämä mullistuu – saa lapsen mestarikuljettaja Nelson Piquet’n tyttären kanssa: ”Vuosi on ollut uskomaton”

Daniil Kvjatin paluuvuosi F1-sarjaan on ollut erityinen.

Kelly Piquet ja Daniil Kvjat kuvattuna Singaporessa vuonna 2017.

16.7.2019 17:18

F1-kuljettaja Daniil Kvjatin, 25, elämä hymyilee.

Sunnuntaina Kvjat ajoi todella vahvan kisan Britanniassa, kun hän nousi 17. lähtöruudusta yhdeksänneksi ja otti kaksi MM-pistettä.

Toro Rosson venäläiskuljettajan paluuvuosi kuninkuusluokkaan on ollut monella tapaa erityinen.

Lähiaikoina elämä mullistuu täysin, sillä Kvjat saa perheenlisäystä.

– Vuosi on ollut uskomaton: paluu formula ykkösiin ja lisäksi hyvin pian minusta tulee isä. Se on suurenmoista ja fantastinen asia elämässä, joskin sen voi varmasti ymmärtää kunnolla vasta sitten, kun isyys todella alkaa. Siksi en osaa sanoa siitä vielä tarkemmin, Kvjat myhäili Ilta-Sanomien haastattelussa.

Kvjatin tyttöystävä, F1-mestari Nelson Piquet’n tytär, Kelly Piquet synnyttää parin esikoistyttären aivan lähiaikoina.

Isyyslomia ei formula ykkösissä vietetä. Kausi jatkuu ensi viikolla Saksan GP:llä Hockenheimin radalla. Kun kauden 11:s kisa on puolivälissä, myös 21 kisan mittainen kausi on puolivälissä.

Daniil Kvjat kuvattuna Silverstonen F1-kisassa.

Välivuoden jälkeen kuninkuusluokkaan palaavan Kvjatin kausi on toistaiseksi ollut onnistunut, vaikka lupaava tallitoveri Alexander Albon onkin paikoin päässyt niskan päälle Toro Rosson sisäisessä kamppailussa. Kvjatilla on viisi pistesijaa ja 12 pistettä (Albonilla kolme pistesijoitusta ja seitsemän pistettä).

Tarina on toistaiseksi hieno, sillä Kvjat joutui tylysti ulos Red Bullilta 2016 ja Toro Rossolta 2017. Välivuosi Ferrarin simulaattorikuskina ja kova työnteko palkittiin paluulla.

– Tämä on ollut tosi nautinnollinen vuosi ja pidän suuresti tilanteestani tallissa. Suunnilleen puolivälissä kautta voimme luonnehtia alkukautta positiiviseksi. Täytyy tähdätä yhtä hyvään toiseen puoliskoon, Kvjat suunnitteli.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?