Läheinen ystävä kertoi raskaan totuuden Michael Schumacherin tilanteesta: ”Ystävyytemme ei voi koskaan palata entiselleen”

Julkaistu:

Formula1
Jean Todt on paljastanut tietoja Michael Schumacherin nykytilanteesta.
Ferrarin tallipäällikkö Jean Todt, 73, on avannut entisen suojattinsa ja hyvän ystävänsä Michael Schumacherin tilannetta.

Kymmenen vuotta Kansainvälisen autoliiton FIA:n presidenttinä toiminut Todt on avannut hänen ja Schumacherin välistä ystävyyttä brittiläiselle Express-lehdelle.

– Ystävyytemme ei voi koskaan palata entiselleen, koska kommunikointimme ei ole samanlaista kuin ennen.

Kokenut moottoriurheilupomo vakuuttaa, etteivät Schumacher ja hänen perheensä ole vaikeista ajoista huolimatta luovuttaneet.

– Hänen perheensä pitää hänestä hyvää huolta. Hän taistelee vielä ja hänen perheensä taistelee, niin paljon kuin on mahdollista, Todt paljastaa.

Formula ykkösten seitsemänkertainen maailmanmestari joutui joulukuussa 2013 lasketteluonnettomuuteen Ranskan Alpeilla. Siitä lähtien Schumacherin terveydentila on ollut tarkkaan varjeltu salaisuus.
Schumacheria pidettiin onnettomuuden koomassa 189 päivää Grenoblen yliopistollisessa sairaalassa. Koomasta herättyään saksalainen siirrettiin hoitoon yksityissairaalaan Lausanneen ja saman vuoden syyskuussa formulalegenda pääsi puolestaan kotihoitoon.

Saksalaisen formulatähden lähipiiri on päästänyt vain harvat ja valitut tapaamaan yhtä kaikkien aikojen parasta moottoriurheilijaa. Esimerkiksi Rubens Barrichello, Schumacherin pitkäaikainen tallitoveri ja hyvä ystävä, ei ole saanut tavata ystäväänsä.