Riitaisa videopätkä puhuttaa F1-maailmaa: Verstappen ja Leclerc ottivat yhteen jo teinipoikina

Julkaistu:

formula 1
Verstappen ja Leclerc ottivat yhteen jo kartingissa.
Itävallan GP-kisan ratkaisuhetket ovat puhuttaneet F1-väkeä viime viikot, kun asiantuntijat ovat taittaneet peistä siitä, kiilasiko Max Verstappen kilpakumppaninsa Charles Leclerciltä radalta kiistanalaisessa ohitustilanteessa kolme kierrosta ennen maalia.

Kilpailun tuomaristo päätti lopulta pitkältä tuntuneen pohdinnan jälkeen, että ohitus oli sääntöjen mukainen ja vahvisti samalla Verstappenin ykköstilan kisassa. Leclerc ja Ferrari tyytyivät tuomioon, vaikka erityisesti monacolaiskuski oli sitä mieltä, että Verstappen pakotti hänet ajamaan leveäksi.

Nyt Spielbergin kisan jälkimainingeissa on löytynyt todistusaineistoa, joka paljastaa, että Verstappen ja Leclerc nahistelivat radalla jo teinipoikina.

Vuoden 2012 WSK Euro Series -kartingkisasta löydetyssä videopätkässä Max Verstappen syyttää Leclerciä liian rajuista otteista radalla. Samassa pätkässä Leclerc toteaa rauhallisesti, ettei tehnyt mielestään mitään väärää.

Leclerciltä kysyttiin Silverstonessa, onko hän nähnyt videon seitsemän vuotta sitten tapahtuneesta yhteenotosta.

– Kyllä olen. Aika hauskaa, että silloin minä totesin että sellaista sattuu ja Verstappen puolestaan väitti, että olin työntänyt hänet radalta, Leclerc sanoi Motorsport-saitille.
Ferrari-kuski kertoi samassa yhteydessä, että tulee nykyään teinivuosia paremmin Verstappenin kanssa toimeen. Verstappen tunnettiin jo nuoruusvuosinaan armottomana kilpailijana, jolta isä Jos Verstappen vaati paljon.

– Emme olleet parhaita kavereita silloin. Nuorena sitä päätyy heti napit vastakkain, kun radalla tapahtuu jotain. Niistä ajoista suhteet ovat parantuneet reippaasti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt