19-vuotias F1-mahtilupaus sähläsi nolosti 230 000 euron superautolla kotiyleisön edessä – ”Lähetämme sinulle laskun”

Julkaistu:

formula 1
McLarenin Lando Norris saa talliltaan laskun ulosajostaan.
Lando Norris on F1-kauden kuumimpia puheenaiheita. 19-vuotias brittikuski on hurmannut McLarenin ratissa. Perinteikäs menestystalli on parantanut suorituskykyään merkittävästi edellisistä kausista, ja Norris sekä hänen tallikaverinsa Carlos Sainz ovat ottaneet tilanteesta kaiken irti.

Aivan kaikki ei ole kuitenkaan Norrisilta onnistunut. BT Sportin mukaan nolo hetki sattui Silverstonen radalla kotiyleisön edessä, kun hän ajelutti entistä F1-kuskia Johnny Herbertiä rataa ympäri McLarenin 720S-superautossa.Norris ajoi ulos Beckettsin mutkassa ja päätyi radan sora-alueelle. McLarenin julkaisemalla videolla auton sisältä näky hetki, kun Norris ajaa ulos.

– Menemme soralle, Norris parahtaa

– Ei se mitään, editoimme tämän kohdan ulos, Herbert vitsailee.

– Olenko jumissa? Tämä ei mene kauhean hyvin, Norris huokaa.

Video päättyy Norrisin päivittelyyn. BT:n mukaan nolostunut Norris ei noussut heti autosta, vaan esiin tuli Herbert. Hän hauskuutti väkeä esittämällä etsivänsä lapiota, jotta voisi kaivaa auton ulos sorasta. Auto poistettiin paikalta myöhemmin hinausauton avulla.
BT Sport kertoo, että Norris joutuu mokastaan maksumieheksi. Auto ei kärsinyt ulkoisesti merkittävän näköisiä vahinkoja. McLarenin F1-tallin tili hauskuutti myös aiheella.

– Lähetämme sinulle laskun, Lando, McLaren twiittasi ja lisäsi perään silmäniskuhymiön.

Norris sai juuri aiemmin tällä viikolla jatkosopimuksen ensi kaudeksi McLarenille. Todennäköisesti moka kalliilla superautolla tuo allekirjoitusbonukseksi korvatillikan.

– Näin käy, kun laittaa kaksi ”19-vuotiasta” samaan autoon ja radalle ja antaa heidän mennä, McLarenin edustaja sanoi BT:lle ja viittasi humoristisesti varikoiden pitkäaikaiseen hauskuuttajaan Herbertiin.

720S on katuautojakin valmistavan McLarenin superautomalliston kärkimalleja. Siinä on 710 hevosvoimaa ja se kiihtyy nollasta sataan alle kolmessa sekunnissa. Sen huippunopeus on 341 km/h.

BT:n mukaan auton hinta Britanniassa on noin 210 000 puntaa eli noin 233 000 euroa. Vauriot, olivat ne mihin osiin vain, ovat tuskin siis edullisia korjata.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt