Huhumylly pyörii Valtteri Bottaksen ympärillä – tallipomo teki tilanteen selväksi: ”Jos ei pysty kunnon suorituksiin”

Julkaistu:

Formula 1
Valtteri Bottaksen tulevaisuus on jälleen spekulointien aiheena formulapiireissä.
F1-sarjassa toisena olevalla Valtteri Bottaksella ei ole vielä sopimusta seuraavasta kaudesta. Mercedeksen tallipäällikön Toto Wolffin mukaan Bottas tietää erittäin hyvin, miten hänen pitää ajaa saadakseen jatkosopimuksen.

– Jokainen formula 1 -kuljettaja tietää, että jos ei pysty kunnon suorituksiin, tilalle tulee joku toinen. Valtteri tietää, että hänen täytyy suoriutua hyvin. Hän on tallissa, jossa pystyy voittamaan mestaruuden, Wolff muistutti Sky-kanavalla.

Wolff myös kehui Bottasta, joka on tällä hetkellä 31 pisteen päässä MM-johdossa olevasta tallikaveristaan Lewis Hamiltonista.

– Kauden ensimmäisellä kolmanneksella näimme uskomattoman vahvan Valtterin. Aika-ajoissa hän ajaa oikeastaan ihan Lewisin tasolla, ja uskon, että hän on tietoinen siitä vahvuudestaan. Hänessä on potentiaalia, ja se täytyy vain osoittaa radalla.

Villien varikkohuhujen mukaan Bottas on yksi ehdokkaista Ferrarin seuraavaksi kuljettajaksi.
Australialaislehti Auto Action väittää, että Ferrari on jo epävirallisesti välikäsien kautta lähestynyt Daniel Ricciardoa ja Valtteri Bottasta siltä varalta, että Sebastian Vettel päättäisi lopettaa F1-uransa tämän kauden jälkeen.

Vettelin nykyinen sopimus Ferrarin kanssa sisältää vielä kauden 2020, mutta halutessaan saksalainen voi purkaa diilin. Yksi tämän hetken siirtohuhuista on myös Vettelin mahdollinen paluu Red Bullin leiriin, jos Max Verstappen lähtee sieltä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt