Kimi Räikkösen tallipäällikkö pelkää lisävaikeuksia — ”En ole varma, olemmeko selvittäneet kaikkia ongelmia”

Julkaistu:

Formula 1
Kimi Räikkönen sivusi kauden parastaan sijoittumalla seitsemänneksi viime viikonlopun Ranskan GP:ssä. Alfa Romeon tallipomo Fred Vasseur pelkää kuitenkin, että tallia kiusanneet ongelmat eivät ole vielä ratkenneet.
Alfa Romeo oli saalistanut pisteitä edellisen kerran huhtikuussa ajetussa Azerbaidzanin GP:ssä, ja tallipäällikö Fred Vasseur oli Autosportin mukaan tyytyväinen Räikkösen seitsemänteen sijaan.

– Tämä on ollut turhauttavaa, sillä meillä on ollut vauhtia, mutta olemme tehneet virheitä. Paluu pisteille on hyvä palkinto tekemällemme työlle.

Vasseur kuitenkin pelkää, että heikon jakson taustalla olleet rengasongelmat eivät ole vielä välttämättä ratkenneet.

– En ole varma, olemmeko ratkaisseet kaikkia renkaisiin liittyviä ongelmia ja kysymyksiä, Vasseur toteaa.

– Joskus sunnuntai-iltana tuntuu siltä, että ymmärtää jotain, mutta seuraavana perjantaina ei olla edetty mihinkään. Meidän täytyy pysyä rauhallisena ja tehdä hyvät analyysit.


Alfa Romeo on tallien pistetaulukossa 19 pisteellä seitsemäntenä kahdeksan ajetun osakilpailun jälkeen. Räikkönen on kerännyt kaikki tallin saalistamat pisteet, ja on kuljettajien pistetaulukossa tällä hetkellä kahdeksantena.

Räikkösen tallikaveri Antonio Giovinazzi onnistui Ranskassa aika-ajoissa ajamalla kymmenenneksi, mutta pehmeillä renkailla kisansa aloittanut italialainen putosi sunnuntaina sijalle 16.

– Pehmeillä renkailla aloittaminen oli vaikeaa, mutta oli positiivista, että hän selvisi kymmenen parhaan joukkoon, Vasseaur kommentoi.

Tulevana viikonloppuna F1-kausi jatkuu Itävallan GP:llä. Alfa Romeo saa Red Bull Ringille autoonsa pienen päivityksen.

– Meille on tulossa muutamia päivityksiä, Itävaltaan pienempi, ja Silverstoneen iso, Vasseaur kertoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt