Kimi Räikkönen joutui tallinsa hillittömän pilan kohteeksi – hulvaton kuva tyrskäytti formulamaailman nauruun

Julkaistu:

Formula 1
Alfa Romeon F1-talli ennakoi Itävallan GP:tä luovalla kuvanmuokkauksella kuskeistaan.
Kuvassa Kimi Räikkönen ja Antonio Giovinazzi kävelevät käsi kädessä alppiniityllä.

Räikkösellä on yllään itävaltalainen miehen perinneasu: nahkahousut, valkoinen paita ja henkselit.

Giovinazzi sen sijaan on pukeutunut naisen asuun: rintavarustusta korostavaan dirndl-mekkoon.

Erikoinen kuva on Alfa Romeon F1-toimittajille lähettämän kisaennakon koukku. Englantilainen Chris Medland jakoi kuvan Twitterissä.

– Olen sanaton, Medland kirjoitti.

Kuva herätti ällistystä ja riemua Medlandin seuraajissa.
Alfa Romeo teki kuvan kömpelöä aasinsiltaa varten. Talli aloitti Itävallan kisaennakkonsa tarinalla ystävyksistä Stelviosta ja Giuliasta (nimet napattu Alfa Romeon autoista), jotka rakastivat kaikkia itävaltalaisia asioita, kuten wieninleikkeitä.

– Emme tiedä, miltä Stelvio ja Giulia näyttivät. Kuvitellaan siis hetken ajan, että he olivat vähän kuin Alfa Romeon edustajat Kimi Räikkönen ja Antonio Giovinazzi ilakoimassa niityillä nahkahousut ja dirndl päällä (tiedämme, että tämä on kuva, jota on vaikea unohtaa), Alfa Romeo tiedotti.

Talli kertoi toivovansa, että Alfa Romeon menestyksestä tulisi samanlainen Itävalta-klisee kuin nahkahousuista.

Viime kaudella talli – joka tuolloin tunnettiin vielä Sauberina – sai Itävallassa molemmat kuskinsa pisteille, eli kymmenen parhaan joukkoon. Charles Leclerc oli tuolloin yhdeksäs ja Marcus Ericsson kymmenes.
Tänä vuonna Räikkönen on napannut kaikki Alfa Romeon kauden viisi pistesijaa. Italialainen Giovinazzi ei ole vielä kertaakaan selvinnyt kymmenen parhaan joukkoon.

Nahkahousukuva ei ollut ensimmäinen Alfa Romeon vitsikkyyttä tavoitteleva kuvanmuokkaus tällä kaudella. Kun Kimi Räikkönen sai 300 kisaa täyteen toukokuussa, Alfa Romeo julkaisi kuvan, jossa Räikkösen pää oli liitetty elokuvasta 300 tutun spartalaissoturin vartaloon. Myös tämä kuva sai laajaa mediahuomiota.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt