F1-tähti Max Verstappen lyttäsi kilpakumppaneiden puheet – ”Tuo on täyttä soopaa”

Julkaistu:

formula 1
Max Verstappen ihmetteli Lewis Hamiltonin puhetta ja sanoi, että Romain Grosjeanin vertauksissa ei ole mitään järkeä.
Red Bullin hollantilaistähti Max Verstappen on ihmetellyt Lewis Hamiltonin ja Romain Grosjeanin puheita.

Hamilton linjasi hiljattain, että nykyisiä F1-autoja on liian helppoa ajaa. Grosjean puolestaan ilmoitti, että muutama kierros kartingautolla tuntui rankemmalta kuin F1-auton ajaminen.

– Tuo on täyttä soopaa. Autot ovat niin paljon nopeampia nyt kuin aiempina vuosina. En ymmärrä, mistä nämä puheet tulevat, Verstappen sanoi brittilehti Autosportin verkkosivuilla.

Hän täräytti piikin Hamiltonille huomauttaen, että jos ajaa niin hyvää autoa kuin Hamiltonin Mercedes, kisat voi vetää 90-prosenttisella panostuksella.

Ranskalaiskonkari Grosjeanin puheita Verstappen ihmetteli vielä enemmän ja huomautti, että kartingautossa käytetään aivan eri lihaksia kuin F1-autossa.

– Jos menisin nyt ajamaan kartingia, olisin myös 20–30 kierroksen jälkeen täysin loppu. Kun taas olin 15, pystyin ajamaan 300 kierrosta päivässä ilman ongelmia. Tarkoittaako se, etten ole yhtä vahva kuin 15-vuotiaana? Ei todellakaan. Siinä vain käytetään ihan eri lihaksia. Siinä vaaditaan paljon enemmän kyynärvarsilta.

Loistavan alkukauden Red Bull-Hondalla ajanut Verstappen ei voinut ymmärtää Grosjeanin vertausta.

– Jos joku yhä kartingia ajavista kavereistani laitettaisiin kilpa-autoon, he eivät seuraavana päivänä tuntisi niskaansa, vaikka ajavatkin 300 000 kierrosta kartingautolla vuodessa. Vertaus on siis mielestäni todella outo, Verstappen hämmästeli Grosjeanin puheita.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt