F1-tähti ajoi murtovarkaat pois perheen kodista – vaimo ylisti urheutta: ”Sankarit pitää tuoda julki”

Julkaistu:

F1
F1-kuljettaja Romain Grosjeanin kotiin murtauduttiin heti Kanadan GP:n jälkeen.
F1-pilotti Romain Grosjeanista tuli kertaheitolla myös tosielämän sankari. Tätä mieltä on hänen Marion-vaimonsa.

Marion Jolles Grosjean ylisti miehensä urheutta, kun tämä oli häätänyt murtovarkaat perheen kodista Sveitsin Nyonissa. Planet F1 -nettisivuston mukaan Grosjeanin perheen kotiin murtauduttiin heti viime viikonloppuna ajetun Kanadan GP:n jälkeen.

Murtohetkellä kodissa olivat Romain Grosjean, hänen puolisonsa sekä heidän kolme lastaan.

Kaksi miestä oli tunkeutunut kotiin ovi-ikkunan kautta. F1-kuski oli kohdannut kutsumattomat vieraat, jotka olivat juosseet pois paikalta.

– Kaksi miestä murtautui taloomme viime yönä. Onneksi he juoksivat pois, kun menin käytävään. Ei mikään paras tunne, mutta olemme kaikki turvassa, Romain Grosjean kertoi Instagramissa.

– Lapset eivät kuulleet mitään. Olen iloinen siitä, että he eivät tiedä mitään tästä pahasta kokemuksesta. Toivon, että tämä myös pysyy heiltä salassa, Grosjean jatkoi.
Haas-tallin leivissä ajavan F1-pilotin Marion-vaimo oli ylpeä miehestään.

– Urheilijoita kutsutaan usein sankareiksi. En ole koskaan ollut samaa mieltä siitä, että he ovat sankareita. Urheilijat eivät pelasta maailmaa vaan rikastavat sitä. Tietysti tämäkin on tärkeää. Silti nyt voin sanoa, että mieheni on sekä urheilija että sankari, vaimo hehkutti sosiaalisessa mediassa.

– Romain Grosjean ei epäröinyt hypätä murtautujien eteen ja estää heitä suojellakseen perhettään, hän jatkoi.

Toimittajana työskennelleen Marion Jolles Grosjeanin, 37, mukaan hän ei normaalisti halua puhua perheen yksityiselämästä julkisuudessa. Tämä oli kuitenkin poikkeustapaus.

– Sankarit pitää tuoda julki. Minä elän yhden sellaisen kanssa.


Romain Grosjean, 33, on saavuttanut F1-urallaan 10 palkintopallisijaa, mutta GP-voitto häneltä puuttuu. Hän ajoi Kimi Räikkösen tallitoverina Lotus-tallissa vuosina 2012 ja 2013.

Haasin ja Lotuksen lisäksi Grosjean on kilpaillut F1-sarjassa myös Renault’n ajokilla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt