Hauska kuva leviää netissä – Valtteri Bottas kutistui suomalaiskiekkoilijan rinnalla pikkupojaksi

Julkaistu:

Formula 1
Jesperi Kotkaniemen ja Valtteri Bottaksen yhteiskuva herättää hilpeyttä.
F1-kuski Valtteri Bottas ja Canadiensin suomalaiskiekkoilija Jesperi Kotkaniemi tapasivat toisensa Montrealin GP:n jälkeen – eivätkä sattumalta.

Tunnettu Canadiens-fani Bottas oli kutsunut Kotkaniemen paikalle vieraakseen. Miehet julistautuivat toistensa faneiksi jo ennen tapaamista.

– Seuraan NHL:ssä erityisesti suomalaisia pelaajia. On aina hienoa nähdä maanmiesten pärjäävän urheilussa. Kunnioitan heitä jokaista suuresti, Bottas suitsutti NHL.comille ja kehui vielä Kotkaniemeä siitä, kuinka hyvin 18-vuotias hyökkääjä kesti avauskauden paineet.

Kotkaniemi kertoi puolestaan olevansa ”super-jännittynyt” Bottaksen tapaamisesta.

– Hän on yksi Suomen suurimmista urheilutähdistä ja yksi koko maan suosituimmista ihmisistä. Suomi on pieni maa, joten on hyvä tuntea muiden lajien urheilijoita ja pitää heihin yhteyttä, Kotkaniemi sanoi.

Kaksikko pääsi tapamaan toisensa Montrealin kisan jälkeen. Kotkaniemi antoi Bottakselle nimikirjoituksellaan varustetun pelipaidan, Bottas taas vastalahjaksi ajohanskansa.

Sen jälkeen oli yhteiskuvan aika.Kuten arvata saattaa, Bottaksen Instagram-tilillään julkaisemassa kuvassa kommentoijien huomio on keskittynyt miesten pituuseroon. Virallisesti kaksikolla on pituuseroa 15 senttiä, Bottas on 173-senttinen ja Kotkaniemi 188-senttinen. Kuvakulma kuitenkin kasvattaa eroa niin paljon, että Bottas näyttää Kotkaniemen rinnalla lähes pikkupojalta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt