David Coulthard muisteli välikohtausta Räikkösen kanssa: Kimi mätkähti maahan ja raivosi suomen kielellä – vodkapullo rauhoitti

Julkaistu:

Formula 1
David Coulthardin mukaan hän otti yhteen Kimi Räikkösen kanssa Ron Dennisin 60-vuotisjuhlissa.
Entinen F1-kuljettaja David Coulthard muisteli viime viikonlopun Kanadan GP:n yhteydessä Ron Dennisin 60-vuotisjuhlien yhteenottoaan Kimi Räikkösen kanssa.

Coulthardin mukaan Räikkönen oli juhlissa halunnut tehdä stage diven eli hypätä lavalta yleisön joukkoon niin, että juhlaväki kannattelisi suomalaistähteä yllään.

– Kuten suomalaisen kilpa-ajajan kuuluukin... Myös Mansour Ojjehin (McLarenin osaomistaja) vaimo halusi stagediveata, joten tein omat laskelmani: otanko kiinni vaimon vai tallitoverin?

– Otin kiinni vaimon, ja hän (Räikkönen) mätkähti maahan. Hän ei liikkunut, joten musiikki piti pysäyttää, hänen pulssinsa tarkistettiin ja niin pois päin, Coulthard sanoi brittikanava Channel 4:llä.

– Yhtäkkiä hän ponnahti ylös ja sanoi, että sinä et ole tallitoveri. Olet kusiphä, Coulthard muisteli – ja sanoi kusipään lähes selvällä suomen kielellä.

Tilanne kiristyi.

– Meidät piti erottaa toisistamme, koska hän päätti haluavansa lyödä minua. Tilanne kuitenkin rauhoittui. Pullo vodkaa, ja hän oli ok sen jälkeen.

Ron Dennis täytti 60 vuotta kesällä 2007, joten Coulthardin kertoman perusteella tilanne tapahtui vuosia sen jälkeen, kun kaksikko oli ollut tallitovereina McLarenilla.

Coulthard ajoi formula ykkösissä 1994-2008 Williamsilla, McLarenilla ja Red Bullilla. Ayrton Sennan kuoleman jälkeen paikan Williamsilta saanut skotti kilpaili McLarenilla 1996–2004. Kausista kuusi ensimmäistä kului Mika Häkkisen tallitoverina, Räikkösen rinnalla Coulthard ajoi kolme viimeistä kauttaan ennen siirtoa Red Bullille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt