Sebastian Vettel antoi palaa videolla – kommentoi kitkerästi kiivaita tunteita herättänyttä rangaistustaan

Julkaistu:

Formula 1
Sebastian Vettel kommentoi Kanadan GP:ssä saamaansa aikarangaistusta.
Mercedeksen Lewis Hamilton voitti Kanadan GP:n sunnuntaina, kun ensimmäisenä maaliin tullut Ferrarin Sebastian Vettel menetti voittonsa aikasakon takia.

Vetteliä käsitteleviä uutisia ahkerasti jakava Twitter-tili ”Sebastian Vettel #5” julkaisi kilpailun jälkeen videon, jossa saksalainen kommentoi rangaistustaan kitkerän ironiseen sävyyn.– Jos on olemassa kaveri, joka pystyy ajamaan nurmikon läpi ehkä yhdellä kädellä, katsomaan peiliin samaan aikaan ja puhumaan radioon, se en ole minä. Jos sellaista vaaditaan, minun täytyy löytää jotakin muuta tekemistä, Vettel sanoi.

Kanadan F1-osakilpailun viime vuonna voittanut saksalainen oli tuomiosta raivoissaan heti kilpailun jälkeen. Videon kuvaamisen aikoihin hieman myöhemmin hänen kierroksensa vaikuttivat jo tasoittuneen. Saksalaisen mielipide kohutapauksesta ei kuitenkaan ollut muuttunut.

Vettel sai rangaistuksensa tilanteesta, jossa hän ajautui nurmikolle ja palasi sieltä tuomariston mukaan vaarallisesti radalle.
Rangaistuksen hinta oli kallis, sillä MM-sarjaa johtava Hamilton on karannut jo 62 pisteen päähän kolmantena olevasta Vettelistä. Ferrarin kuljettaja hakee vielä kauden avausvoittoaan.

MM-sarja jatkuu 21.-23.6. Ranskassa ajettavalla osakilpailulla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt