Mercedesten vauhti ylivoimaista – tulokaskuski yllätti Monacon F1-harjoituksissa

Julkaistu:

Formula 1
Hopeanuolet veivät kärkisijat Monacon F1-kisan toisissa harjoituksissa.
Mercedes-talli tavoittelee jo kuudetta peräkkäistä kaksoisvoittoa. Se olisi uusi F1-ennätys peräkkäisissä kaksoisvoitoissa.

MM-sarjaa johtava Lewis Hamilton oli Mercedeksellä nopein myös Monacon GP:n toisissa harjoituksissa, mutta ero tallikaveri Valtteri Bottakseen pysyi hyvin pienenä.

Bottas jäi kapealla katuradalla Hamiltonin kärkiajasta vain 0,081 sekuntia. Kaikki muut hävisivät selvästi enemmän.

Ferrarin Sebastian Vettel oli kolmas (+0,763) ennen Red Bullin Pierre Gaslya (+0,820) ja harjoitusten yllättäjää, Toro Rosson nuorta tulokaskuljettajaa Alexander Albonia (+0,913).

Ensimmäisissä harjoituksissa Mercedes-kuskien väliin kiilannut Red Bullin Max Verstappen ei ollut tyytyväinen autoonsa. Hollantilainen joutui tyytymään kuudenteen sijaan (+0,934).

Monacossa vuonna 2005 voittanut Kimi Räikkönen oli Alfa Romeolla yhdeksäs (+1,224) kuten myös avausharjoituksissa. Yhä ilman MM-pisteitä oleva tallikaveri Antonio Giovinazzi sijoittui Räikkösen edelle kahdeksanneksi. Eroa jäi 0,1 sekuntia italialaisen hyväksi.

Monacon oma poika Charles Leclerc oli Ferrarilla vasta kymmenes (+1,232). Peränpitäjinä olivat jälleen Williams-tallin kuljettajat.

F1-autoilla ei ajeta Monacossa perjantaina. Kolmas harjoitusjakso käynnistyy lauantaina kello 13 ja aika-ajot kello 16.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt