F1-kaunotar mokasi nololla tavalla: muisteli Niki Laudaa väärän ihmisen kuvalla!

Julkaistu:

Formula 1
Carmen Jorda erehtyi henkilöstä muistellessaan edesmennyttä F1-legendaa.
F1-maailmaa kohtasi kuluvalla viikolla suru-uutinen, kun kolminkertainen maailmanmestari Niki Lauda menehtyi 70 vuoden ikäisenä.

Viimeisiin vuosiinsa asti F1-varikolla touhunneen itävaltalaislegendan poismeno kosketti lajipiirejä laajalti, ja useat kuljettajat sekä taustahenkilöt julkaisivat sosiaalisessa mediassa muistoja ja suruvalittelujaan.

Myös Renault’n ja Lotuksen F1-tallien kehityskuljettajana urallaan toiminut Carmen Jorda koki tarpeelliseksi julkaista Instagram-tilillään kuvan Laudan muistolle.

Jordalle, 30, sattui kuitenkin varsin nolo kömmähdys, sillä hän muisteli Laudaa väärän miehen kuvalla.

Espanjalainen julkaisi kuvan saksalaisesta Daniel Brühlista, 40, joka näytteli Laudaa vuonna 2013 ilmestyneessä Rush-elokuvassa.

– Mikä surullinen päivä, Jorda kirjoitti kuvan yhteyteen ryydittäen julkaisuaan halkaistulla sydänhymiöllä ja RipNiki-aihetunnisteella.

Jordan lähes 250 000 seuraajasta löytyi kuitenkin tarkkaavaisia henkilöitä, ja formulakaunottarelle kerrottiin pian kuvan todellinen laita.

Jorda poisti julkaisun, mutta monet ehtivät napata ennen sitä kuvan erheestä ja jakoivat sitä myöhemmin itse sosiaalisessa mediassa.Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt