Kuvat: Harvinainen Ferrari varastettiin röyhkeästi – kuului aiemmin entiselle F1-tähdelle, arvo yli 2,3 miljoonaa euroa

Julkaistu:

Formula 1
Bild-lehden mukaan Düsseldorfin poliisi etsii maanantaina varastettua harvinaista Ferraria, jonka on aiemmin omistanut myös Michael Schumacherin tallikaveri Eddie Irvine.
Varastetun Ferrari 288 GTO:n hinnaksi on arvioitu peräti 2,35 miljoona euroa.

Bildin mukaan varastettu urheiluauto kuului aiemmin entiselle F1-tähdelle Eddie Irvinelle, joka kilpaili Ferrarilla Michael Schumacherin tallikaverina 1996–1999. Irvine hävisi mestaruustaistelun Mika Häkkistä vastaan kaudella 1999.

Noin 400-hevosvoimaisia Ferrari 288 GTO -autoja on valmistettu Maranellossa vain 272 kappaletta. Niistä viimeisen Enzo Ferrari lahjoitti Niki Laudalle. Aiemmin sellaisen olivat saaneet myös mm. Keke Rosberg ja Michele Alboreto.

Saksassa varastettu auto on vuosimallia 1985 ja se on ainoa Ferrari 288 GTO, joka on ollut viime aikoina myynnissä. Viime vuosina sen on omistanut saksalainen miljonääri. Hän antoi upean menopelin myyntiin luksusautojen kauppiaalle.

Ranskaa puhuva mies oli ilmoittanut olevansa kiinnostunut Ferrari 288 GTO:n ostamisesta. Hän sai sen maanantaina koeajoon lähellä Düsseldorfia.

Ostajaehdokas pääsi tankkauksen jälkeen ajamaan Ferrarilla, mutta ilmoitti sitten haluavansa palata matkustajan paikalle. Kun myyjä nousi autosta, ostajaehdokas painoi kaasua ja kiihdytti pois paikalta. Sen jälkeen ei ole nähty kyseistä miestä eikä varastettua autoa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt