Hätkähdyttävä kuva kuolemansairaan 5-vuotiaan pojan kotipihasta – F1-talli näki vaivaa yllätyksessään

Julkaistu:

formula 1
Lewis Hamilton järjesti hienon yllätyksen 5-vuotiaalle pojalle, jolle on annettu vain viikko elinaikaa.
Viisinkertainen F1:n maailmanmestari Lewis Hamilton oli hieman hukassa kesken Espanjan GP-viikonlopun. Hän oli lauantaina hävinnyt yli puolella sekunnilla aika-ajossa Valtteri Bottakselle ja lähtisi toisesta ruudusta sunnuntain kilpailuun.

Viesti nuorelta fanilta ravisti englantilaiskuljettajan hereille. Hän sai viestin viisivuotiaalta Harry Shaw’lta. Nuori poika sairastaa Ewingin sarkoomaa, joka on harvinainen luusyövän muoto.

– Eilen (lauantaina) oli vaikeaa, mutta tänään näin upean viestin nuorelta Harrylta. Hänestä tuli inspiraationi tähän kilpailuun, Hamilton kertoi Sky Sportsille voitokkaan kilpailun jälkeen.

– Kun heräsin aamulla, olin vähän hukassa ja mietin, että mitenhän kilpailu sujuu. Kun näin viestin ajattelin heti, että ”minä näen sinut, hoidan homman”. Haluan omistaa tämän voiton Harrylle. Jos katsot niin tiedoksi, lähetän sinulle rakkaat terveiset.

Hamilton kertoi saavansa paljon erilaisia viestejä faneilta. Pienen Shaw’n viesti kosketti erityisesti. Pojan syöpä on parantumaton.

Independent-lehden mukaan Harry Shaw’lle annettiin hiljattain vain viikko elinaikaa.

– Se merkitsee minulle paljon. Hän olisi voinut valita kenet hyvänsä kuljettajista. Olen todella otettu.

Viisivuotias Harry lähetti Hamiltonille koskettavan onnitteluviestin Twitterissä.– Hei, Lewis Hamilton. Onneksi olkoon voitosta. Onnittelen sinua, hyvin meni. Olen todella ylpeä sinusta. Rakastan sinua, hyvästi.

Harry ja hänen perheensä saivat kokea maanantaina huiman, Hamiltonin pyynnöstä toteutetun yllätyksen. Maailmanmestarin F1-auto ja sunnuntain Espanjan GP:n voittopokaali vietiin perheen kotipihaan. Hamilton lahjoitti voittopokaalin ja ajohanskansa Harrylle.

F1-toimittaja Philip Duncan julkaisi Twitterissä alla olevan kuvan, jossa Harry Shaw on isänsä Jamesin käsivarsilla Hamiltonin kilpurin vieressä.Lewis Hamilton on tehnyt isän mukaan Harryyn vaikutuksen.

– Harryn mielestä Lewis on hänen ehdottomasti paras ystävänsä. Ja se on viisivuotiaalle tietysti huima juttu. Tämä on antanut meille voimia ja syyn hymyyn tänä synkkänä aikana elämässämme, James Shaw sanoi Independentin mukaan.

Hamilton palasi voitolla MM-sarjan kärkeen ohi Bottaksen. Britillä on 112 pistettä, Bottaksella 105. Kaksikko on ylivoimaisessa MM-johdossa, sillä Mercedes on ottanut kaksoisvoiton jokaisessa kauden viidestä kilpailusta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt