Kovaa kielenkäyttöä Ferrarin rämpimisestä F1-sarjassa – verrataan nyt katkaravuksi Italiassa

Julkaistu:

formula 1
Eläinvertaukset tulivat käyttöön Italiassa, kun Ferrari ei löydä vauhtiaan.
Italialaiset ovat menettämässä lopullisesti uskon Ferrarin menestysmahdollisuuksiin kuluvalla F1-kaudella.

Asia paljastui saapasmaan johtavan F1-kanavan Skyn toimittajan Leo Turrinin mielipidekirjoituksesta, jossa hän veti kasaan Ferrarin suoritukset viiden ensimmäisen GP:n aikana.

Turrini ei anna armoa Ferrarille. Hän ihmettelee kirjoituksessaan, miten lyhyessä ajassa, Barcelonassa ajetuista talvitesteistä viime sunnuntain Barcelonan kisaan, Ferrari on hukannut vauhtinsa täydellisesti.

– Testien jälkeen kaikilla oli vaikutelma, että Ferrari on todella kilpailukykyinen. Sen jälkeen tapahtunut, Mercedesin viisi kaksoisvoittoa, on aivan ennennäkemätöntä, Turrini kirjoittaa ja kaivaa sen jälkeen eläinvertauksen Ferrarin lämminveriseen orilogoon liittyen:

– Nyt mennään kuin punakatkarapu, sillä jopa Max Verstappen painoi Honda-moottorillaan ohi Sebastian Vettelistä ja Charles Leclercistä Barcelonassa.

Turrini näkee Ferrarin aseman autourheilun kuninkuusluokassa ”kiusalliseksi”, sillä moottorin ja aerodynamiikan päivityspaketeista huolimatta Mercedesin vauhti on edelleen omaa luokkaansa.
F1-kausi jatkuu ensi viikolla klassisella Monacon kisalla. Siellä ferraristit toivovat hyvää suoritusta erityisesti Leclerciltä, joka ajaa kotiradallaan. Leclerc on viihtynyt Monacossa hyvin pikkuluokkien kisoissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt