Lewis Hamiltonilta uusia sivalluksia Valtteri Bottaksen suuntaan – ”Katsotaan kuinka vahva hän sitten on”

rac

Julkaistu:

Formula 1
Lewis Hamilton antoi ymmärtää, ettei hän pidä tallikaveriaan Valtteri Bottasta todella suurena uhkana mestaruustaistelussa.
Viisinkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton uskoo, että Valtteri Bottas alkaa pudota kyydistä kesän aikana, niin kuin viime vuonnakin.

– Katsotaan kuinka vahva hän sitten on, kun tulee kuumempaa, Hamilton sanoi Barcelonan F1-radan varikolla Motorsport-Totalin mukaan.

Bottas on voittanut kauden neljästä ensimmäisestä kilpailusta kaksi, ja hän johtaa MM-sarjaa pisteen erolla Hamiltoniin, mutta brittikuljettajan mielestä se ei vielä osoita, että suomalaiskuljettaja voisi olla mestaruuskamppailussa mukana myös kauden viimeisissä kisoissa.

– Jos voittaa pari kilpailua, niin se ei vielä riitä, jos haluaa maailmanmestariksi, Hamilton jatkoi sivalluksiaan Bottaksen suuntaan.
Hamilton sanoi myös, että Mercedes-tallissa on viime aikoina neuvottu Bottasta tekemään tiettyjä asioita samalla tavalla kuin tallikaveri tekee.

Edellisenä päivänä Hamilton kertoi olevansa sitä mieltä, että Bottas on ehdottomasti hyötynyt Mercedes-tallissa tehdyistä insinöörivaihdoksista.

Ennen tämän kauden alkua Bottaksen uudeksi kisainsinööriksi tuli Riccardo Musconi, joka työskenteli aiemmin Hamiltonin auton suorituskyvystä vastanneena insinöörinä.

– Tänä vuonna hänellä on minun (entinen) kakkosinsinöörini. Toinen insinöörini kahden edellisvuoden ajalta on ylennetty hänen pääinsinöörikseen. Siitä on ollut mukavasti apua, ja hän on oppinut paljon siitä syystä, Hamilton sanoi ESPN-kanavan verkkosivujen mukaan.

Bottas oli nopein perjantain molemmissa F1-harjoituksissa Barcelonan radalla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt