Kimi Räikköstä verrataan jo satuhahmo Peter Paniin: ”Viihtyy roolissaan oikein hyvin”

Julkaistu:

formula 1
Martin Brundle ylistää Kimi Räikköstä.
Entinen F1-kuski, eri mediatehtävissä GP-sarjassa vaikuttava Martin Brundle ei peittele ihailuaan Kimi Räikköstä kohtaan.

Brundle nosti Räikkösen suoritukset jälleen esille Skylle kirjoittamassaan kolumnissa, kun Alfa-kuski sijoittui yhdeksänneksi Shanghaissa viime viikonloppuna ajetussa Kiinan GP-kisassa.

Brundle haki Räikköselle, 39, vertailukohtaa tällä kertaa Peter Panista, vanhasta poikamaisesta satuhahmosta joka ei halunnut kasvaa aikuiseksi.

– Mielestäni Kimi Räikkönen ylsi hienoon suoritukseen Alfan ratissa. Hän ohitteli jatkuvasti kilpailijoita ja piti muutenkin kiinni peterpanmaisesta otteestaan ajamiseen: hän viihtyy oikein hyvin F1-sarjan nestorin roolissa. Vaikuttavaa, Brundle kirjoitti.

Lisäksi Brundle käsitteli kirjoituksessaan Mercedesin ylivoimaa ja sitä, miten Ferrari pyrkii kuromaan Lewis Hamiltonin ja Valtteri Bottaksen etumatkaa kiinni.

Brundle puolusteli Ferrarin antamaa tallimääräystä. Hän kuitenkin totesi, että tilanne vaikuttaa väistämättä Charles Leclercin suorituksiin jatkossa, jos tämä pakotetaan useasti antamaan tietä Sebastian Vettelille.

F1-kausi jatkuu ensi viikolla Azerbaidzhanissa.

Lisää autourheiluaiheita löydät Bensaa suonissa –erikoisjulkaisusta, joka on nyt irtonumeromyynnissä. Julkaisu on täynnä vauhdikkaita tarinoita Keke Rosbergista Kimi Räikköseen, Timo ”Löysä” Salosesta Hannu Mikkolaan. Näet esimerkkejä 92-sivuisen julkaisun sivuista täältä. Bensaa suonissa - suomalaiset autourheilun legendat on myynnissä lehtipisteissä ympäri maan. Hinta on 5,90 euroa.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt