Italiassa kiitellään Valtteri Bottasta: hidastaa Hamiltonia siihen saakka kun Ferrari saa auton kulkemaan

Julkaistu:

formula 1
Ferrarin ”oikuttelevasta prinsessasta” on saatava kuningatar, Italiassa kirjoitetaan.
Kehitystyötä kiivaasti Ferrarin SF90-mallin aerodynamiikkaan vaiko siihen, että auto olisi entistäkin nopeampi suoravauhdeissa?

Tällaista pohditaan entistä kiivaammin autourheiluhullussa Italiassa, kun Ferrari on jäänyt kaikissa kolmessa F1-kauden avauskisassa Mercedesin jalkoihin.

Sky Italian kolumnisti Carlo Vanzini ei ole tuoreessa kolumnissaan varma siitä, kumpi reitti on oikea, mutta yhdestä asiasta Ferrarilla pitää päästä hänen mielestään selvyyteen: löytää autoon oikea tasapaino.

Vanzini kuvaa Ferrarin tämän kauden autoa ”oikuttelevaksi prinsessaksi”, joka vaikuttaa toimivalta suunnittelijoiden työpöydällä, mutta ei kulje yhtä hyvin siellä missä pitää eli radalla.

Ainoa lohtu Skyn F1-kirjoittajan mielestä on se, ettei tilanne Mercedesillä ole entisensä: siellä Valtteri Bottas yrittää panna täysillä hanttiin tallikaverilleen Lewis Hamiltonille.

– Hyvä uutinen Ferrarille on se, ettei Bottas tyydy ajelemaan kakkosena Mercedesillä. Hän pystyy hidastamaan Lewisin ajoa siihen saakka, kun Ferrari saa tehtyä prinsessasta kuningattaren. Bakussa on saatava jo merkkejä tästä.
F1-kausi jatkuu ensi viikolla Azerbaidzhanissa.

Lisää autourheiluaiheita löydät Bensaa suonissa –erikoisjulkaisusta, joka on nyt irtonumeromyynnissä. Julkaisu on täynnä vauhdikkaita tarinoita Keke Rosbergista Kimi Räikköseen, Timo ”Löysä” Salosesta Hannu Mikkolaan. Näet esimerkkejä 92-sivuisen julkaisun sivuista täältä. Bensaa suonissa - suomalaiset autourheilun legendat on myynnissä lehtipisteissä ympäri maan. Hinta on 5,90 euroa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt