Ferraria moukaroidaan Italiassa – ”Tämä oli vakava varoitus”

Julkaistu:

formula 1
Italialaiset vaativat Ferrarilta tuloksia jo Bakussa.
Formula ykkösiä seuraavat italialaiset tiedotusvälineet moukaroivat lujaa Ferraria, kun Mercedes on ottanut kaksoisvoiton kaikissa kolmessa kauden avauskisassa.

Motorsport-saitille kirjoittava F1-toimittaja Roberto Chinchero toteaa kolumnissaan, että aika on pian loppumassa Ferrarilta, vaikka kisoja on jäljellä 18. Chincheron kolumnin otsikko kuuluu paljon toteavasti ”Mersu menee menojaan – Ferrarin on saatava auto kulkemaan”.

– Hamiltonilla on Mercedesillä alla täydellinen paketti, joka toimii kuin unelma. Samaan aikaan Ferrari ei saa parasta irti SF90:stä: auton käyttäytyminen vaihtelee kisasta toiseen, vaikka sen rakenne on ollut sama talven testeistä lähtien, Chinchero kirjoittaa.

Myös Sky Italian Leo Turrini on kriittinen Maranellon suuntaan. Turrini toteaa kirjoituksessaan, että sunnuntaina Kiinassa kärsitty tappio Mercedesille oli tähänastisista kirvelevin, kun edellisessä GP-kisassa Bahrainissa Ferrari näytti pärjäävän vauhdissa kilpailijalleen.

– Kello käy. Bakussa on ruvettava tapahtumaan, Turrini vaatii.
La Gazzetta dello Sport -urheilusanomalehti totesi puolestaan kisaselostuksessaan, että Ferrari-johdon päätös määrätä Charles Leclerc päästämään Sebastian Vettel ohi kisan alkuvaiheissa oli ”epäoleellinen siihen nähden, miten paljon hitaampia Ferrarit olivat Mercedesiin verrattuna. Tämä oli vakava varoitus koko Ferrarille”.

F1-kausi jatkuu ensi viikolla Azerbaidzhanissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt