Italiassa hämmästellään Suomen F1-tähtiä: ”Bottas ihan toisenlainen, Räikkönen vahva vielä lähes 40-vuotiaanakin”

Julkaistu:

Formula 1
La Gazzetta dello Sport jakoi jälleen perinteiseen tapaansa F1-kuskeille arvosanoja kisasuorituksista.
Australian GP:n voittanut Valtteri Bottas sai Italian suurimmalta urheilulehdeltä täyden kympin. Bottakselle 20 sekuntia hävinnyt tallikaveri Lewis Hamilton sai vain kuutosen.

– Ihan toisenlainen kuljettaja, italialaislehti kirjoitti Bottaksesta.

– Juopui talven aikana pari kertaa unohtaakseen kauden 2018, mutta siitä syntyi uudenlainen Bottas. Oli aiempaa kylmempi ja tehokkaampi ratin takana. Ajoi voittoon superhyvän Mercedeksen avulla. Hamilton syrjäytettiin kärjestä.
Toiseksi parhaaksi suoritukseksi La Gazzetta dello Sport nosti Max Verstappenin ajon. Kolmantena ruutulipulle tullut hollantilainen sai arvosanaksi yhdeksikön ja seitsemänneksi Renault’lla sijoittunut Nico Hülkenberg kahdeksikon.

Lehti kehui myös kahdeksanneksi Melbournessa sijoittunutta Kimi Räikköstä, vaikka antoikin hänelle arvosanaksi vain seiskan. Saman numeron saivat Ferrarin kuljettajat Sebastian Vettel ja Charles Leclerc.

– Räikkönen, ihan muuta kuin motivaationsa menettänyt, Gazzetta otsikoi arvosanapakettinsa.

– On kokemusta ja ajaa vahvasti vielä lähes 40-vuotiaanakin. Otti askeleen taaksepäin, kun lähti Ferrarilta ja hyväksyi Alfa Romeon tarjoaman haasteen. Ei kuitenkaan kadottanut motivaatiotaan. Ei todellakaan, lehti kirjoitti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt