F1-mestari revitteli värikästä tekstiä Valtteri Bottakselle: ”Osta Totolle kalja ja pistä neuvottelut käyntiin”

Julkaistu:

formula 1
Mario Andretti ihasteli Valtteri Bottaksen vauhtia Melbournessa.
Vuoden 1978 formula ykkösten maailmanmestari, autourheilun eläviin legendoihin lukeutuva Mario Andretti on innoissaan Valtteri Bottaksen voittosuorituksesta Australiassa.

Andretti, 79, twiittasi kokeneen valtiomiehen otteella ohjeita Bottakselle tulevia sopimusneuvotteluja ajatellen.

Bottaksen sopimus Mercedesin kanssa on voimassa kuluvan kauden loppuun. Talven aikana spekuloitiin laajalti, että Mercedesin kolmoskuski, ranskalainen Esteban Ocon on valmis hyppäämään Bottaksen paikalle jo kesken kauden, mikäli suomalaisen vauhti jatkuu yhtä vaisuna kuin viime kaudella.


Nyt Andretti on sitä mieltä, että Bottaksen asemat Mercedeksellä ovat enemmän kuin väkevät jatkokuvioita ajatellen.

– Hei Valtteri Bottas, en tiedä sopimustilanteestasi mitään, mutta sinuna ostaisin Toto Wolffille kaljan ja pistäisin käyntiin neuvottelut jatkopaperista, koska kukapa haluaisi väistyä sarjan nopeimmasta tallista, Andretti kirjoitti värikkäästi.
F1-kausi jatkuu ensi viikolla Bahrainissa.

Lisää autourheiluaiheita löydät Bensaa suonissa –erikoisjulkaisusta, joka on nyt irtonumeromyynnissä. Julkaisu on täynnä vauhdikkaita tarinoita Keke Rosbergista Kimi Räikköseen, Timo ”Löysä” Salosesta Hannu Mikkolaan. Näet esimerkkejä 92-sivuisen julkaisun sivuista täältä. Bensaa suonissa - suomalaiset autourheilun legendat on myynnissä lehtipisteissä ympäri maan. Hinta on 5,90 euroa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt