Valtteri Bottas täräytti C Morella: ”Kriitikot saa vetää viikseen”

Julkaistu:

formula 1
Valtteri Bottas oli onnensa kukkuloilla voittonsa jälkeen.
Koko talven Valtteri Bottaksesta huokunut päättäväisyys huipentui suorastaan käsittämättömällä tavalla Australian Melbournessa.

Bottas tarjoili näytöksen, jollaisia ykkösissä harvoin nähdään. Hän harjasi kisan voiton näytöstyyliin ja tyrmäsi Lewis Hamiltonin yli 20 sekunnilla.

Bottas sanoi C Moren haastattelussa samaa kuin aiemmin englanninkielisissä haastatteluissaan.

– Tämä oli paras kisani ikinä. Vauhtia oli niin paljon, että vähän itseänikin ihmetytti, Bottas naurahti.

Villähteen kasvatti muistutti, että mikään ei tapahdu itsestään. Bottas on tehnyt viime kauden jälkeen rajusti töitä ajamisen, Mercedeksen henkilökunnan ja myös oman pääkoppansa kanssa.

Samalla hän hiljensi kriitikkonsa. Ainakin hetkeksi.

– Tämä oli täydellinen aloitus kaudelle. Ei tämän paremmin voisi alkaa. Maksimipisteet vaikean viime vuoden jälkeen. Kriitikot saa vetää viikseen! Bottas täräytti.

”Jauhot suuhun!”

Ilta-Sanomat tapasi Bottaksen ennen kautta talvitesteissä Barcelonassa.

Jo silloin puheeksi tuli raju kritiikki, jota Bottas sai viime kaudella. Saksan ja Venäjän osakilpailuissa nähtyjen tallimääräysten jälkeen Bottas alkoi saada tasaisesti naljailua esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. ”Valtteri, it’s James”-sanoin alkaneet tallimääräykset saivat irvileuat liikkeelle.

– Siitä on tullut aika suosittu juttu. Väkisinkin sen huomaa. Siinä vain miettii, että ne ketkä kommentoivat eivät tiedä kuka minä olen oikeasti tai minun tilanteestani tarkemmin, Bottas sanoi Ilta-Sanomille.

– Kaikilla saa olla omat mielipiteet. Nyt on uusi vuosi, ja toivottavasti pystyn laittamaan niillekin huutelijoille jauhot suuhun, Bottas linjasi muutama viikko ennen kauden alkua.
Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt