Valtteri Bottaksen entisellä päätukijalla Antti Aarnio-Wihurilla selvä näkemys suomalaiskuskin asemasta Mercedeksellä

rac

Julkaistu:

Formula 1
Antti Aarnio-Wihuri uskoo Lewis Hamiltonin voittavan mestaruuden myös tällä kaudella.
Suomalainen monialakonserni Wihuri ei enää kuulu Mercedes-tallin sponsoreihin eikä Valtteri Bottaksen tukijoukkoihin tällä kaudella.

Wihurin pääomistaja Antti Aarnio-Wihuri kommentoi Bottaksen tilannetta Ilta-Sanomille ennen Australian GP:n aika-ajoja.

– Mielestäni Valtterin asema ei ole Mercedeksellä muuttunut mitenkään viime kaudesta. Täytyy toivoa, että hänellä on enemmän onnea kuin viime kaudella. Lewis Hamilton on kuitenkin niin kova luu, että häntä on vaikea ohittaa samanlaisella autolla, Bottasta hyvin pitkään tukenut Aarnio-Wihuri sanoi.

– Uskon, että Hamilton vie jälleen mestaruuden, jos mitään ihmeitä ei tapahdu.

Aarnio-Wihuri odottaa myös Kimi Räikkösen nousevan palkintokorokkeelle jossain vaiheessa kautta.

– Kyllä Kimi voi päästä jossakin kisassa palkintopallille. Kuudes sija perjantain harjoituksissa oli ihan hyvä aloitus, mutta kaikki eivät vielä näyttäneet silloin todellista vauhtiaan.

– Mielenkiinnolla seuraan myös sitä, millaisen koneen Honda on saanut tehtyä Red Bullin autoon. Olen sitä mieltä, että jos Honda päättää ottaa moottoripuolella jonkun työn tehtäväkseen, niin kyllä se siinä lopulta myös onnistuu, Aarnio-Wihuri sanoi IS:lle.
Lauantain aika-ajoissa Albert Parkin radalla Hamilton oli nopein 0,11 sekunnin erolla Bottakseen. Viisinkertainen maailmanmestari lähtee paalupaikalta sunnuntaina kello 7.10 Suomen aikaa käynnistyvään kauden avauskilpailuun.Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt