Valtteri Bottas ihmetteli C Morella suurta eroa Ferrariin: ”Oli kyllä täysi yllätys”

Julkaistu:

Formula 1
Valtteri Bottas hyökkää eturivistä kauden avauskilpailuun Australiassa.
Mercedes-tallin suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas onnistui hienosti Australian GP:n aika-ajoissa, mutta hävisi lopulta paalupaikkataistelun tallikaverilleen Lewis Hamiltonille 0,11 sekunnin erolla.

Bottas lähtee kauden avauskisaan kakkosruudusta.

– Pystyimme parantamaan aika-ajoihin vähän vaikean kolmosharjoituksen jälkeen. Koko aika-ajo meni erittäin hyvin, Bottas sanoi entisen F1-kuskin Paul di Restan tekemässä haastattelussa.

– Viimeisen osion ensimmäinen veto ei ihan riittänyt paalulle, mutta se oli kuitenkin hyvä kierros. Vähän oli sitten vaikeuksia viimeisessä vedossa ensimmäisellä sektorilla. Talli on kyllä tehnyt loistavaa työtä aika vaikeiden talvitestien jälkeen.

Bottaksen mukaan hän jäi McLarenin Lando Norrisin taakse valmistautuessaan viimeiseen aika-ajokierrokseensa, ja ehkä sen takia renkaiden lämmöt jäivät hieman liian alhaisiksi.

Bottakselle oli suuri yllätys, että Mercedes oli selvästi Ferraria nopeampi aika-ajoissa.

– Ei todellakaan odotettu, että oltaisiin näin vahvoja tänään. Oli kyllä täysi yllätys. Tultiin tänne sillä asenteella, että Ferrari on vähän nopeampi, mutta nyt on näköjään tällainen tilanne. Tämä Melbourne on tietenkin aika erilainen rata, mutta nyt näyttää hyvältä, Bottas sanoi C Moren haastattelussa.
  • Alta löydät lisätietoa F1-kuljettajista ja kauden kisoistaKommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt