Hamilton kärjessä, Bottas teki virheen – Räikkösen kierros meni pilalle F1-harjoituksissa

Julkaistu:

Formula 1
Lewis Hamilton oli Mercedeksellä nopein kauden ensimmäisen GP-viikonlopun viimeisissä harjoituksissa Melbournessa.
Lähimmäksi Lewis Hamiltonin kärkiaikaa lauantain harjoituksissa pääsivät Ferrari-tallin kuljettajat Sebastian Vettel (+0,264) ja Charles Leclerc (+0,457).

Valtteri Bottas oli Mercedeksellä seitsemäs Albert Parkin radalla. Bottas menetti nopeimmalla kierroksellaan aikaa ajettuaan radan toiseksi viimeisen mutkan leveäksi.

Kimi Räikkönen jäi Alfa Romeolla 17:nneksi ja oli lopulta yli kaksi sekuntia Hamiltonia hitaampi, mutta siihen oli selvä syy. Räikkösen nopea kierros meni pilalle radan loppuosuudella, kun hän joutui hidastamaan edessä olleiden monien autojen takia. Räikkösen tallikaveri Antonio Giovinazzi oli 12:s.

Haas-talli sai lauantain harjoituksissa molemmat kuljettajat kärkiviisikkoon, kun Romain Grosjean oli neljäs (+0,820) ja Kevin Magnussen viides (+1,042). Red Bullin autojen yhden kierroksen vauhdista ei saatu kovinkaan selvää kuvaa.

Edellisen F1-kisansa yli kahdeksan vuotta sitten ajanut Robert Kubica teki harvinaisen virheen varikon sisääntulossa. Puolalainen kolautti Williamsin vasemman puolen pyörät reunavalliin käännyttyään varikolle.
F1-kauden ensimmäiset aika-ajot käynnistyvät kello 8. Ilta-Sanomat seuraa niitä hetki hetkeltä.
  • F1-kausi käynnistyy viikonloppuna Australian Melbournesta
  • Alta löydät lisätietoa F1-kuljettajista ja kauden kisoista
  • Klikkaa tai pyyhkäise kuvakarusellia nuolen kohdaltaKommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt