Räikkösen fanit hermostuivat F1-radalla – fanikaupassa vain yksi tuote ja siitä pyydetään peräti 125 euroa: ”Surkeaa” - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Räikkösen fanit hermostuivat F1-radalla – fanikaupassa vain yksi tuote ja siitä pyydetään peräti 125 euroa: ”Surkeaa”

Alfa Romeo -tallin Kimi Räikkösen paidasta pyydetään 125 euroa Melbournessa.

Julkaistu: 15.3.2019 10:15

Ice Army China -kannattajakerhossa hermostuttiin Alfa Romeon fanimateriaalitarjontaan Melbournessa.

Kimi Räikkösen jokaista liikettä herkeämättä seuraava Kiinan kannattajakerho ”Ice Army China” on hermona, kun Alfa Romeo -kuskin fanimateriaalia on niin niukasti saatavilla kauden ensimmäisessä GP-kisassa Australian Melbournessa.

Ice Army China on jo pariin kertaan viestitellyt ihmetystään siitä, miten sveitsiläis-italialainen talli suhtautuu niin välinpitämättömästi Räikkösen faneihin.

Faniryhmä twiittasi torstaina Suomen aikaa, että seuraavaksi päiväksi on luvattu Alfan fanitavaraa myyntiin formula ykkösten viralliseen myyntipisteeseen Melbournessa.

Nyt Ice Army China on tehnyt tarkastuskäynnin myyntipisteeseen ja järkyttynyt: saatavilla on ainoastaan Alfa Romeon pikeepaita, jonka hinta on vähemmän vaatimattomasti 200 Australian dollaria eli 125 euroa.

Ice Army China jatkoi viestissään:

– Ei puhettakaan Kimin nimikkolippalakeista tai mistään muusta. Surkeaa.

Lisää autourheiluaiheita löydät Bensaa suonissa –erikoisjulkaisusta, joka on nyt irtonumeromyynnissä. Julkaisu on täynnä vauhdikkaita tarinoita Keke Rosbergista Kimi Räikköseen, Timo ”Löysä” Salosesta Hannu Mikkolaan. Näet esimerkkejä 92-sivuisen julkaisun sivuista täältä. Bensaa suonissa - suomalaiset autourheilun legendat on myynnissä lehtipisteissä ympäri maan. Hinta on 5,90 euroa.

  • F1-kausi käynnistyy viikonloppuna Australian Melbournesta

  • Alta löydät lisätietoa F1-kuljettajista ja kauden kisoista

  • Klikkaa tai pyyhkäise kuvakarusellia nuolen kohdalta

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?