Video kammokolarista: formulakuski Sophia Flörschin selkänikamat murtuivat – palasi radalle 106 päivää myöhemmin

Julkaistu:

Formula 3
Sophia Flörsch, 18, loukkaantui vakavasti Macaon F3-kisassa marraskuussa. Nyt hän on palannut kilpa-autoon.
Tämä viikko on ollut erityinen formula 3 -kuljettaja Sophia Flörschille.

18-vuotias saksalaiskuljettaja palasi Monzassa ajetuissa testeissä F3-auton ohjaimiin ensi kertaa viime syksyisen onnettomuutensa jälkeen. Flörschin onnettomuudesta oli testien alkaessa ehtinyt kulua 106 päivää.

Flörsch joutui todella hurjannäköiseen onnettomuuteen Macaon kuuluisassa F3-kilpailussa marraskuussa. Hän menetti autonsa hallinnan ennen tiukkaa Lisboa-mutkaa peräti 276 kilometrin tuntinopeudessa.

Saksalaisen auto osui toiseen autoon sinkouduttuaan hurjaan ilmalentoon. Auto lensi radan reunavallin yli ja paiskautui päin valokuvaajien käytössä olleen rakennuksen seinää.

– Lääkärit sanoivat, että minulla oli miljoona suojelusenkeliä. Toivon, että olen jälleen täysin kunnossa helmikuun lopussa tai maaliskuun alussa, jotta pääsen jälleen ajamaan, Flörsch sanoi saksalaiselle uutistoimistolle DPA:lle.

Voit katsoa Flörschin ilmalennon alla olevalta videolta.
Flörsch vietiin onnettomuuden jälkeen sairaalahoitoon, ja leikkaus kesti 11 tuntia. Toipuminen sujui nopeasti.

– Tuntuu ihan hullulta, että minulla on vain pieniä kipuja, ja pystyn jälleen tekemään melkein kaikkea vain muutamia viikkoa sellaisen onnettomuuden jälkeen, Flörsch sanoi joulukuussa.

BBC:n mukaan Flörschiltä murtui Macaon onnettomuudessa kaksi luuta selkärangasta.

Flörsch kilpailee Van Amersfoort Racing -tallissa. Hän kilpailee alkavalla kaudella formula kolmosten European Masters -sarjassa.

– On hienoa huomata, että ihmiset uskovat sinuun, hän sanoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt