IL: Kimi Räikkösen ystävällinen ele vammautuneelle naiselle ihastutti – kumartui pyörätuolilla liikkuneen kilpa-autoilijan puoleen - Formula 1 - Ilta-Sanomat

IL: Kimi Räikkösen ystävällinen ele vammautuneelle naiselle ihastutti – kumartui pyörätuolilla liikkuneen kilpa-autoilijan puoleen

Kimi Räikkönen tervehti Porsche-kuski Nathalie McGloinia Geneven autonäyttelyssä.

Kimi Räikkönen ja Nathalie McGloin ovat tavanneet useamman kerran.

6.3.2019 20:24

Maaliskuun puolivälissä alkavaan F1-kauteen valmistautuva Kimi Räikkönen oli keskiviikkona vieraana Geneven autonäyttelyssä. Vuosittain järjestettävä kuuluisa näyttely aukeaa tämän vuoden osalta virallisesti torstaina, mutta median ja kutsuvieraiden oli mahdollista tutustua näyttelyyn etukäteen.

Kimi Räikkönen kiinnosti mediaa Genevessä.

Räikkönen edusti näyttelyssä Alfa Romeota, joka on myös hänen uusi työnantajansa formula ykkösissä. Suomalaiskuski antoi medialle haastatteluja Alfa Romeon näyttelyosastolla.

Iltalehden mukaan yksi haastatteluista keskeytyi, kun Räikkönen bongasi yleisön joukosta pyörätuolilla liikkuneen naisen. Lehden mukaan Räikkönen tervehti naista ennen kuin jatkoi haastattelun antamista.

Nainen ei suinkaan ollut kuka tahansa fani, vaan kilpa-autoilija Nathalie McGloin. McGloin halvaantui rinnasta alaspäin 16-vuotiaana, kun hän mursi niskansa auto-onnettomuudessa.

Nathalie McGloin kilpa-Porchensa kanssa vuonna 2015.

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Räikkönen ja McGloin tapasivat. Porsche-kuski McGloin jakoi kolmanneksi sijoittuneelle Räikköselle palkintopystin viime kaudella Britannian gp:ssä.

– Mikä päivä! Olen sanaton, McGloin kirjoitti tuolloin Twitterissä.

Kaksikko tapasi myös joulukuisessa Kansainvälisen Autoliitto FIA:n palkintogaalassa. Tuolloin muun muassa saksalaislehti Bild kirjoitti ”Ilmiselvästi juopuneesta Kimistä”.

McGloin julkaisi gaalahumusta kuvan hänestä yhdessä Räikkösen kanssa höystettynä tekstillä ”kun olet yhtä humalassa kuin Kimi”.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?