Kuvat: Mercedes teki isoja muutoksia F1-autoonsa

Julkaistu:

Formula 1
Toisen testijakson ensimmäisen päivän aamuna suurin mielenkiinto kohdistui Mercedeksen F1-autoon tehtyihin muutoksiin.
F1-testit jatkuvat Barcelonan radalla. Mercedes-talli on muuttanut W10-autonsa keulaa, etusiivekettä, pohjaa, sivuponttooneja, sivuilmanohjaimia ja takana olevaa T-siipeä.

Etusiiven päätylevyt on käännetty samaan suuntaan kuin muissa autoissa eli hieman ulospäin.

Etusiipi on kuitenkin edelleen hyvin erilainen kuin esimerkiksi Ferrarissa. Jos sitä ryhdyttäisiin muuttamaan samanlaiseksi, koko autoon pitäisi tehdä suuria muutoksia, mikä kestäisi useita kuukausia.
Keulaa on hieman kavennettu versiosta, joka Mercedeksen F1-autossa nähtiin viime viikolla.
Valtteri Bottas ja hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton eivät olleet tyytyväisiä uuden hopeanuolen käyttäytymiseen ensimmäisellä testiviikolla.

– Jotkut mutkat menivät hyvin, joissain mutkissa meillä oli ongelmia tasapainon kanssa ja joissain kurveissa meillä oli massiivisia ongelmia, Bottas sanoi viime viikolla.
Tiistain kahden ensimmäisen testitunnin jälkeen päivän nopein aika 1.18,647 on Red Bullin ranskalaiskuskin Pierre Gaslyn hallussa. Toisena on Alfa Romeon Antonio Giovinazzi 0,18 sekuntia hitaammalla ajalla.

Hamilton on ajanut eniten kierroksia (40). Hän on viidentenä, yli kahden sekunnin päässä kärkiajasta. Gaslyn ja Giovinazzin parhaat ajat on tehty C3-renkailla, Hamilton on käyttänyt hieman kovempia C2-renkaita.

Tällaisilta näyttivät Mercedeksen, Ferrarin ja Alfa Romeon keulat ja etusiivet viime viikolla:

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt