Kuvat: Näin Valtteri Bottas asuu F1-testeissä – vuokrasi oman motorhomen eikä poistu rata-alueelta

Julkaistu:

F1
Mercedeksen Valtteri Bottaksella on viimevuotiseen tapaan oma motorhome Barcelonan F1-testeissä.
Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas teki viime vuonna päätöksen vuokrata oma motorhome talvitestien ajaksi.

Ratkaisu osoittautui toimivaksi, sillä American Trading -merkkinen näyttävä ja suurikokoinen matkailuauto seisoo tänäkin vuonna F1-varikolla Mercedeksen oman motorhomen vieressä.

– Sunnuntaina tulin ja huomenna (torstaina) lähden täältä. Muuten en liiku mihinkään. Bottas sanoi hymyssä suin Ilta-Sanomille keskiviikkona.

– Totesin tämän viime vuonna hyväksi järjestelyksi testejä varten. Täällä menee iltaisin niin myöhään. Eilenkin (tiistaina) katsoimme inssien kanssa iltakymmeneen asti dataa ja pidimme palavereja, Bottas kertoi.

Hän ei näe järkeä lähteä sen jälkeen esimerkiksi Barcelonan keskustaan, koska radalle pitää palata ennen aamukahdeksaa. Matkaa radalta Montmelósta keskustaan on noin 30 kilometriä.

Bottaksen lyhytaikainen ”koti” sisältää kaikki tarvittavat mukavuudet.

– Sieltä löytyy semmoinen olohuonealue, vessa, suihku, minikeittiö ja iso sänky, Bottas selvitti.


Katalonian F1-rata-alue on tullut Bottakselle poikkeuksellisen tutuksi, sillä rata on viime vuosina ollut vähäisten testipäivien ainoa pitopaikka.

Kyllästyttääkö rata yhtään? Bottas naurahtaa vastaukseksi.

– No, täytyy sanoa, että vaihteluksi olisi ihan kiva testata jossain muualla. Täällä ajetaan niin paljon. Bahrainista puhuttiin jossain vaiheessa, ja ehkä olisin mielummin siellä. Olisi lämpimämpää ja erilainen rata vaihtelun vuoksi.

– Tämä on kuitenkin hyvä testirata. Jos on täällä vauhtia, sitä on joka paikassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt