Lewis Hamiltonin ex-puoliso Nicole Scherzinger joutui hakkereiden kohteeksi – kaksikon intiimivideo vuodettiin nettiin

Julkaistu:

Formula 1
Lewis Hamiltonin ja Nicole Scherzingerin vanha intiimivideo päätyi nettiin.
Formula ykkösten talvitestit ovat käynnissä Barcelonassa. Hallitsevan maailmanmestarin Lewis Hamiltonin todellinen vauhti on vielä pieni arvoitus, sillä hän on ollut Mercedeksellään kaukana kärjestä kierrosajoissa.

Esimerkiksi tiistain aamupäivän testeissä 74 kierrosta ajanut Hamilton oli seitsemänneksi nopein.

Testikuplan ulkopuolella Hamilton on ollut otsikoissa henkilökohtaisen elämänsä tiimoilta. Brittikuskin entinen tyttöystävä, laulaja ja tv-tähti Nicole Scherzinger on joutunut hakkeroinnin kohteeksi, ja nettiin on vuodettu ex-pariskunnan intiimivideo.

Brittilehti The Sunin mukaan puhelimella kuvattua pariminuuttista videota katsottiin yhden illan aikana yli 286 000 kertaa. The Standardin mukaan videota on sittemmin katsottu ainakin 500 000 kertaa.

Videolla Hamilton ja Scherzinger suutelevat ja halailevat sängyllä.


Brittimedian mukaan video on peräisin Scherzingeriltä. Lähteen mukaan laulaja on kertonut poistaneensa videon. Hakkerit kuitenkin iskivät ilmeisesti hänen iCloud-tililleen, josta video oli ongittu esiin.

The Sunille puhunut lähde kertoi Scherzingerin ottaneen yhteyttä asianajajiinsa, jotta video saadaan pois netistä.

– Hänelle on hyvin kiusallista ja ahdistavaa, että jotain näin intiimiä ja yksityistä on esillä. Nicole on hyvin huolissaan, että lisää videoita ja kuvia vuodetaan nettiin lähipäivien aikana, lähde kommentoi.

– Häntä huolettaa, että tämä on vain alkua painajaiselle.

Muun muassa Pussycat Dolls -yhtyeestä ja The X Factor -ohjelmasta tuttu Scherzinger, 40, ja Hamilton, 34, seurustelivat jaksoittain noin kahdeksan vuotta. He erosivat lopullisesti vuonna 2015. Nyt verkkoon vuotanut video on kuvattu heidän suhteensa aikana.

Hamilton tai Scherzinger eivät ole kommentoineet hakkerointitapausta julkisuudessa.