Saksalaislehden yllättävä väite: Michael Schumacher vietti 50-vuotispäivänsä aurinkosaarella

Julkaistu:

formula 1
Saksalaislehti Bunte räväytti taas yllätysväitteen Michael Schumacherin elämästä.
Saksalaislehti Bunte väittää, että formula ykkösten seitsemänkertainen maailmanmestari Michael Schumacher vietti 50-vuotispäivänsä Mallorcan saarella Välimerellä.

Tieto on varsin yllättävä, kun vuoden 2013 lasketteluonnettomuuden vammoista toipuvan Schumacherin on oletettu olevan kotihoidossa Sveitsissä. Myös Saksan suurin lehti Bild kertoo verkkosivuillaan asiasta.

Schumacher täytti 50 vuotta 3. tammikuuta. Hänen vaimonsa Corinna Schumacher ilmoitti silloin, ettei kuskin terveydentilasta ole luvassa uusia tietoja. Corinna Schumacher kirjoitti aviomiehensä virallisilla Facebook-sivuilla, että perhe vietti syntymäpäiviä, mutta tiedot asian ympäriltä jäävät siihen.

Nyt Bunte kertoo, että syntymäpäivät vietettiin perhepiirissä Port d’Andratxissa Mallorcalla. Schumacher olisi lehden mukaan siirretty Mallorcalle helikopterilla jo ennen joulua. Bunte väitti myös, että F1-tähti olisi nähty huvilan terassilla oleskelemassa peitteen alla.

Viime kesänä uutisoitiin, että Schumacherin vaimo olisi ostanut Mallorcalta 30 miljoonan euron arvoisen kiinteistön. Loma-asunto kuului aiemmin Real Madridin jalkapallojoukkueen puheenjohtajalle Florentino Pérezille.
Bunte on esittänyt usein verkkosivuillaan ja lehdessä kohuväitteitä Schumacherin terveydentilasta ja hoidosta. Muun muassa joulukuussa 2015 Schumacherin manageri Sabine Kehm suuttui, kun lehti väitti, että ajaja olisi ottanut ensiaskeleensa lähes kaksi vuotta lasketteluturman jälkeen. Kehm kutsui Bunten väitteitä ”vastuuttomiksi”.