Formula 1

Taas vaihtuu johtaja Ferrarilla? Kimi Räikkösen entistä pomoa houkutellaan takaisin Maranelloon

Julkaistu:

Formula 1
Kuohunta jatkuu Ferrarilla.
Tallipäällikkö vaihtui jo. Ferrari vahvisti viime maanantaina, että Mattia Binotto on nostettu teknisen johtajan paikalta uudeksi tallipäälliköksi Maurizio Arrivabenen paikalle.

Arrivabene joutui lähtemään, ja nyt potkut uhkaavat myös Louis Camilleria, joka on ollut Ferrarin toimitusjohtajana vasta vajaat puoli vuotta.

Corriere dello Sportin mukaan Ferrarin ja Fiat Chrysler -konsernin hallituksen puheenjohtaja John Elkann yrittää saada entisen tallipäällikön Stefano Domenicalin palaamaan Ferrarille.

Domenicali ottaisi Camillerin paikan toimitusjohtajana. Hän on tehnyt viime vuosina hyvää työtä Lamborghinin toimitusjohtajana.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Domenicali, 53, on myös Kimi Räikkösen entinen pomo. Hän työskenteli Ferrarin tallipäällikkönä vuosina 2008–2014. Imolasta kotoisin oleva Domenicali menetti paikkansa Marco Mattiaccille keväällä 2014.
Ferrarin leirissä tiedetään, että Binotton työtaakka on suuri, koska häntä tarvitaan edelleen myös teknisellä osastolla. Domenicali pystyisi auttamaan uutta tallipäällikköä huomattavasti enemmän kuin F1-asioissa kokematon Camilleri.

Domenicalin yhtenä tehtävänä olisi taistella Ferrarin etujen puolesta neuvotteluissa F1-sarjan omistajan Liberty Median ja Kansainvälisen autoliiton FIA:n kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt