Valtteri Bottaksen entinen päätukija antoi tukensa Kimi Räikkösen yllätyssiirrolle – ”Ennenkin on nähty...” - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Valtteri Bottaksen entinen päätukija antoi tukensa Kimi Räikkösen yllätyssiirrolle – ”Ennenkin on nähty...”

Antti Aarnio-Wihuri oli itsekin kova ralli- ja ratakuski 1960- ja 1970-luvulla. Hän voitti muun muassa Tunturirallin Porschella vuosina 1969 ja 1971.

Julkaistu: 11.1.2019 15:16

Antti Aarnio-Wihuri odottaa mielenkiinnolla Kimi Räikkösen suorituksia Sauberin ratissa.

Monialakonserni Wihurin pääomistaja Antti Aarnio-Wihuri kertoi Ilta-Sanomille mielipiteensä Kimi Räikkösen paluusta Sauberille.

– Ferrari ei enää halunnut häntä, mutta hän haluaa vielä mielellään ajaa. Mielestäni Kimi ei tehnyt huonoa valintaa päätettyään mennä Sauberille, Aarnio-Wihuri sanoi.

– Taustalla tärkein syy oli se, että Kimi haluaa edelleen ajaa. Hän otti parhaan mitä oli saatavissa. Mielestäni se oli todella hyvä ja fiksu valinta.

Suomen rikkaimpiin miehiin kuuluvan Aarnio-Wihurin mielestä Räikkönen ja Sauber voi olla yllättävänkin vahva yhdistelmä maaliskuussa alkavassa F1-sarjassa.

– Ennenkin on nähty, että voimasuhteet voivat muuttua aika nopeasti, Aarnio-Wihuri sanoi IS:lle.

Suomalaiselle moottoriurheilulle todella paljon elämänsä aikana antanut Aarnio-Wihuri vahvisti aiemmin tällä viikolla, ettei Wihuri-konserni enää jatka Mercedes-tallin eikä Valtteri Bottaksen taustajoukoissa.

Wihuri oli Bottakselle hyvin tärkeä tukija suomalaiskuljettajan kartingajoista asti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?