Formula 1

Manageri puhui Michael ja Corinna Schumacherin suhteesta sekä F1-legendan päätöksestä uran jälkeen – ”He alkoivat jakaa sitä”

Julkaistu:

formula 1
Asiainhoitaja Sabine Kehm puhui Michael Schumacherista ja tämän perheestä.
Formula 1 -legenda, lajin kaikkien aikojen menestynein kuljettaja Michael Schumacher täytti 3. tammikuuta 50 vuotta.

Schumacherin manageri Sabine Kehm oli syntymäpäivän kunniaksi F1-sarjan virallisen Beyond the Grid -podcastin vieraana.

Schumacher tunnettiin F1-urallaan kuskina, joka paiski töitä sata lasissa liki kellon ympäri. Uuvuttavien kisa- ja testirupeamien välissä hän rentoutui kotioloissa. Kehm painotti, että Corinna-vaimon ja perheen tuki oli Schumacherille elintärkeää.

– He olivat täydellinen pari ja ovat yhä, jos minulta kysytään, Kehm sanoi Beyond the Gridissä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Reilut viisi vuotta sitten vakavasti lasketteluonnettomuudessa loukkaantuneen Schumacherin tilasta ei ole viime vuosina kerrottu julkisuuteen juuri mitään.

Hänen yksityiselämänsä oli tiukasti rajattua jo aktiiviaikoina.

– Hän tarvitsi yksityisyytensä pidettävän yksityisenä saadakseen yksityiselämästä energiaa. Kysyi hänen ystäviltään tai minulta, oli aina selvää, että hänen perheensä on ollut hänen henkireikänsä, joka auttoi lataamaan akkuja, Kehm kertoi.

Kun Schumacher lopetti uransa ensi kertaa vuonna 2006, hän antoi aikaansa paitsi perheelleen, myös perheen harrastuksille. Corinna Schumacher harrasti lännenratsastusta, jossa pariskunnan tytär Gina Maria on pärjännyt erinomaisesti.

– Corinnalla on paljon hevosia ja oli jo silloin. Hän pitää kovasti ratsastuksesta. Michael ei ollut siitä niin kiinnostunut, mutta koska Corinna on aina ollut ja he olivat läheisiä, he alkoivat jakaa sitä asiaa.

– Muistan, kun Michael sanoi, että ”Corinna on omistanut niin paljon aikaa minun intohimolleni, että nyt minä omistan aikaani hänen intohimolle.”


Schumacher palasi kilparadoille vielä kausiksi 2010–12, kun Ross Brawn houkutteli hänet Mercedeksen rattiin. Kehmin mukaan Schumacher tiesi 2012, että Mercedes alkaisi seuraavana vuonna pärjäämään paremmin. Saksalainen lopetti kuitenkin lopullisesti, koska halusi olla perheensä kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt