Max Verstappenin mielestä Kimi Räikkönen ja Valtteri Bottas eivät kuulu kovimpien F1-kuskien joukkoon - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Max Verstappenin mielestä Kimi Räikkönen ja Valtteri Bottas eivät kuulu kovimpien F1-kuskien joukkoon

Max Verstappenin mielestä maailmanmestari Lewis Hamilton hyötyi viime kaudellakin selvästi parhaasta autosta.

Max Verstappenin (oik.) mielestä Kimi Räikkönen ei olisi pystynyt voittamaan maailmanmestaruutta Mercedeksellä.­

10.1.2019 16:26

Max Verstappen nimesi neljä F1-kuljettajaa, jotka hänen mielestään olisivat myös pystyneet voittamaan Mercedeksellä maailmanmestaruuden viime kaudella.

– Uskon, että Sebastian Vettel, Fernando Alonso, Daniel Ricciardo ja minä olisimme voineet olla yhtä helposti mestareita sellaisella autolla, Verstappen sanoi hollantilaisen Formule 1 -lehden haastattelussa.

Lentävän hollantilaisen mielestä Suomen formulatähdet Kimi Räikkönen ja Valtteri Bottas eivät siis kuulu tämän hetken parhaiden F1-kuljettajien joukkoon.

Viime kauden MM-sarjassa neljänneksi sijoittunut Verstappen on sitä mieltä, että Mercedes oli edelleen loppujen lopuksi selvästi nopein auto.

– Kun katselen autokameran tallentamia videoita, näyttää siltä, että monissa kilpailuissa Mercedestä ei edes ajettu ihan täydellä kaasulla.

Verstappenin sopimus Red Bull -tallin kanssa ulottuu kauden 2020 loppuun. Hän ei halua siirtyä Hamiltonin eikä Vettelin tallikaveriksi.

– Kun ajattelen omaa uraani, niin ei olisi mukavaa istua juuri nyt Hamiltonin tai Vettelin vieressä. Ehdottomasti kuitenkin tekisin niin, jos minulla ei olisi muuta vaihtoehtoa.

– Uskon, että myös Red Bullilla voin voittaa mestaruuden, kun saamme oikeanlaisen paketin kokoon, Verstappen sanoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?