Formula 1

Kimi Räikkönen vitsaili ylähuulestaan – ”Meillä oli erimielisyys vaimon kanssa”

Julkaistu:

formula 1
Kimi Räikkönen edusti viimeistä kertaa Ferraria FIA:n palkintogaalassa.
Ferrarilla MM-sarjan kakkoseksi sijoittunut Sebastian Vettel ja MM-kolmoseksi ajanut Kimi Räikkönen edustivat perjantaina viimeistä kertaa tallitovereina.

Kaksikko saapui Pietariin FIA:n palkintogaalaan hieman eri näköisinä kuin Abu Dhabissa pari viikkoa sitten F1-kauden päätöskisassa.

Vettel edusti viiksekkäänä, Räikkösen ylähuuli puolestaan oli vähän turvonnut.

– Meillä oli erimielisyys vaimon kanssa siitä, mitä laitan päälleni, Räikkönen vitsaili.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– No ei. Olin eilen pelaamassa lätkäpelissä, jossa tuli pieni kontakti. Se on normaalia elämääni, Räikkönen totesi lehdistötilaisuudessa ennen varsinaista gaalaa.


Sauberilla ensi kaudella kilpaileva suomalaiskuski mainitsi, että sveitsiläistallin auto tuntui Abu Dhabin F1-testeissä jopa yllättävän samanlaiselta autolta kuin Ferrari.

Räikkönen ei ole peitellyt suhtautumistaan FIA:n palkintogaalaan ja sitä, että hän pysyttelisi mielellään kotioloissa. F1-sarjan virallisessa live-lähetyksessä suomalaiselta kysyttiin, pitääkö hän gaalaan tulemisesta.

– No, en ole ollut muutamaan vuoteen, joten tavallaan on ihan kivaa, Räikkönen hymähti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Pääsemme vaimon kanssa tänne yhdessä, ja on kiva nähdä ystäviä ralliajoiltani.
Suomalaiskuski näytti viihtyvän gaalassa. Juhlatunnelmissa ollut Räikkönen kävi tv-kuvissa intensiivisiä keskusteluita mm. Vettelin ja Mick Schumacherin kanssa sekä heilutti sikariaan kameroille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt