Formula 1

Kimi Räikkösen vieressä oli tyhjä tuoli – minne jäi Lewis Hamilton?

Julkaistu:

Formula 1
Maailmanmestari Lewis Hamilton ei saapunut F1-sarjan kärkikolmikon haastattelutilaisuuteen perjantaina.
F1-sarjan tämän kauden kärkikolmikon piti olla paikalla lehdistötilaisuudessa ennen Kansainvälisen autoliiton FIA:n palkintogaalaa Pietarissa.

MM-sarjassa toiseksi jäänyt Sebastian Vettel ja kolmanneksi sijoittunut Kimi Räikkönen saapuivat haastateltaviksi.

Maailmanmestari Lewis Hamiltonin poisjäänti ihmetytti.
Mercedeksen tallipomo Toto Wolff sai selitellä, miksi Hamilton ei tullut paikalle. Wolffin mukaan he saapuivat samalla lentokoneella Pietariin. Tiettävästi Hamilton oli jostain syystä hieman huonovointinen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Ehkä hän ei tule lehdistötilaisuuteen, koska ei halua aina vastata samojen ihmisten samoihin kysymyksiin. Hänkään ei ole täydellinen. Hän tulee kyllä illalla MM-gaalaan, Wolff vakuutti.

Tilaisuuden juontaja pyysi sen jälkeen toimittajia kysymään Wolffilta niitä kysymyksiä, jotka oli tarkoitettu Hamiltonille.
Wolff kommentoi jälleen myös Hamiltonin tallikaverin Valtteri Bottaksen tilannetta. Tallipäällikkö laski, että Bottas olisi voinut voittaa tänä vuonna kolme kilpailua.

Lopulta Hamilton voitti 11 kisaa, Bottas ei yhtään.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Ilman Valtteria emme olisi voittaneet kuljettajien emmekä valmistajien maailmanmestaruutta, Wolff sanoi.

– Hän auttoi Lewisiä saamaan maksimipisteitä. Valtterin keskeytys Bakussa merkitsi sitä, että tarjolla olleet 25 pistettä eivät menneet hänelle vaan Lewisille. Valtteri olisi voittanut myös Sotshissa. Myös siellä 25 pistettä menivät Lewisille eikä Valtterille, tallipäällikkö muisteli.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt