Formula 1

Räikkösen pomo raivostui tietovuodosta – jäljet johtavat Mercedekselle

Julkaistu:

Formula 1
Ferrarin tallipäällikkö Maurizio Arrivabene kävi viime viikolla kuumana kuultuaan, että tietoja auton moottorista oli vuotanut julkisuuteen.
Ennen Japanin GP:tä uutisoitiin, että Kansainvälinen autoliitto FIA on lisännyt toisen sensorin Ferrarin energiankeruujärjestelmään. Sillä arveltiin olevan ehkä vaikutusta siihen, että Ferrarin vauhti suorilla oli heikentynyt.

Kimi Räikkösen pomo, tallipäällikkö Maurizio Arrivabene hämmästeli suuresti sitä, että tietoja Ferrarin voimayksiköstä oli vuotanut julki.

– Akkumme on aika monimutkainen, ja hyväksyimme FIA:n pyynnön työskennellä yhdessä heidän kanssaan. Meillä on toinen sensori, mutta se ei missään tapauksessa vaikuta automme suorituskykyyn, Arrivabene väitti Sky Italian haastattelussa.

– Pidän hyvin erikoisena, että kaikki tietävät toisesta sensorista. Toivon, että tulevaisuudessa kaikkia ei informoida meidän projekteistamme. Se voisi olla vakava asia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Arrivabene epäili, että tiedot olivat vuotaneet Kansainvälisen autoliiton FIA:n kautta.

Auto Motor und Sportin mukaan tietovuotoasiassa jäljet johtavat Mercedes-talliin.

Siellä työskentelevät Ferrarin entinen moottoripomo Lorenzo Sassi ja niin ikään italialaistallista Mercedekselle siirtynyt tekninen johtaja James Allison. He ovat kertoneet yksityiskohtia Ferrarin moottorista nykyiselle työnantajalleen, ja sitä kautta tietoja on vuotanut eteenpäin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt