Formula 1

Runoilijaksi päätynyt Kimi Räikkönen intoilee – nosti itsensä legendojen rinnalle: ”Shakespeare, Runeberg, Räikkönen”

Julkaistu:

formula 1
Kimi Räikkösen runokirja ei tule myytäväksi.
Kimi Räikkösen lohkaisuista koottu haikurunokirja ei tule myyntiin, vaan leviää Ferrarin sponsorina toimivan tupakkayhtiö Philip Morrisin uuden tulevaisuushankkeen yhteydessä yrityksen yhteistyökumppaneille.

Philip Morrisin viestintäpäällikkö Simon Dowding kertoo IS:lle, että ”Kimi’s Book Of Haiku” lanseerataan Suzukassa viikonloppuna ajettavan Japanin GP-kisan yhteydessä. Kirjanen on osa yrityksen uutta ”Mission Winnow” -kampanjaa.

– Kimi Räikkönen on yksi formula ykkösen parhaista, mutta samalla myös yksi ratojen vähäsanaisimmista kuljettajista. Tällä teoksella saamme Kimi Räikkösen ajatuksia esiin oikealla tavalla: jokainen sana on painava, Dowding sanoo.

”Kimi’s Book Of Haiku” -julkaisua on painettu Dowdingin mukaan 1 500 kappaletta. Kun tieto kirjasesta levisi sosiaaliseen mediaan, erityisesti Räikkösen aasialaisfanit innostuivat kyselemään, mistä kirjaa saa hankkia. Myös Suomessa on herännyt kiinnostusta teokseen:
Myös Räikkönen itse on esitellyt kokoelmaa sosiaalisessa mediassa. Hän latasi kuvan itsestään ja teoksesta Instagram-tililleen paljon puhuvalla saatetekstillä, jossa Räikkönen nostaa esiin myös Suomen kansallisrunoilija Johan Ludvig Runebergin:
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Shakespeare, Runeberg, Räikkönen, suomalaiskuljettaja kirjoitti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt