Formula 1

Ferrari pitää ovea auki Mick Schumacherille – ”Kuinka voisit sanoa ei”

Julkaistu:

Formula
Ferrarilla seurataan Michael Schumacherin pojan otteita kilparadoilla.
Ferrarin ovi on aina avoinna F1-legenda Michael Schumacherin pojalle Mick Schumacherille, kertoo italialaistallin tallipäällikkö Maurizio Arrivabene Autosport-lehdelle.

Mickin Michael-isä voitti seitsemästä F1-mestaruudestaan viisi Ferrarin ratissa vuosien 1996–2006 välillä ja ajoi italialaistallissa 91:stä gp-voitostaan 72. Mick Schumacher puolestaan ajaa tällä hetkellä F3-luokan EM-sarjaa, ja hän on sarjassa kakkosena ajettuaan viime aikoina runsaasti voittoja.

Lue lisää: Mick Schumacher ällistyttää suorituksillaan – Mika Salo hämmästelee F1-legendan poikaa: ”Kukaan ei oikein osaa sanoa”

– Tärkeintä on, että hän saa kasvaa, ilman ulkopuolisia paineita. Antaa hänen pitää hauskaa ja kasvaa pikkuhiljaa. Katsotaan sitten tulevaisuutta, Arrivabene sanoo 19-vuotiaasta Mickistä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Tuollaisella nimellä, nimellä joka kirjoitti historiallisia sivuja Ferrarin historiaan, on ovi Maranelloon tietysti aina auki. Mutta ilman paineita. On muistettava, että kyseessä on nimenomaan Schumacherin perheen päätös.

– Mutta kuinka voisit sanoa "ei" Maranellossa, tuollaiselle nimelle?


Varsinaisia suunnitelmia Mick Schumacherin kiinnittämisestä Ferrarille vahvuuteen ei kuitenkaan tällä hetkellä ole.

Juniori-Schumilla ei ole tällä hetkellä virallista "yhteyttä" yhteenkään F1-talliin. Hänen odotetaan nousevan ensi kaudella F2-sarjaan, mutta tällä hetkellä näyttää myös siltä, että tämän kauden pisteet riittävät jo myös F1-superlisenssin saamiseen.

– Hyppäys F3:sta F1:een on huikean iso. En sano, että se on mahdotonta, mutta hyvin vaikeaa, ja järkevintä hänelle olisi ajaa F2:ssa, Sauberin tallipomo Fred Vasseur miettii Autosportille.

– Mutta hänellä voisi olla linkki F1-talliin, hän voisi ajaa joitakin gp-viikonlopun 1. harjoituksia. Formula ykkösiin voi valmistautua monen eri reitin kautta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt