Formula 1

Kimi Räikkönen selitti päätöstään tulevaisuudestaan – ”Se on ainoa syy”

Julkaistu:

Formula 1
Monet odottivat Kimi Räikkösen lähtevän F1-sarjasta sen jälkeen, kun Ferrarilta ei enää tule jatkosopimusta, mutta toisin kävi.
Sauberin kanssa kaksivuotisen sopimuksen tehneeltä Kimi Räikköseltä kysyttiin torstaina Singaporen GP:n lehdistötilaisuudessa, mikä formula ykkösissä on vielä sellaista, mikä saa hänet edelleen jatkamaan F1-uraa.

– Kilvanajo. Siinä se, Räikkönen vastasi.

Sen jälkeen Räikkönen päätti kertoa ajatuksistaan enemmänkin.

– Joo, se on viikonlopun parasta aikaa, ihan selkeästi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Olen aina sanonut, että lopetan sitten, kun se tuntuu oikealta ratkaisulta. Ei minun tarvitse kommentoida, miltä minusta tuntuu. Ajaminen on se, josta nautin eniten, ja siksi olen täällä. Syy (jatkamiseen) on se, että saa ajaa ja kilpailla.

– Sehän ei enää ole niin iso osa viikonloppua kuin aiemmin, koska kaikki muuttuu vähän, mutta se on todellakin ainoa syy.

Räikkönen myös antoi ymmärtää, että kaikki kisaviikonloppuun kuuluvat asiat eivät ole hänelle mieluisia.

– Kaikki muu, mikä tulee sen mukana, on normaalia, ja sitä on aina ollut. Kysymys on kokonaisuudesta. Kovin usein ei saa sellaista kokonaispakettia, jossa on vain hyviä asioita.

– Me kaikki tunnemme toisemme. Aina on samat vastaukset ja samat kysymykset, joten ei tämä ole kovin vaikeaa, Räikkönen tokaisi.

Kahden vuoden sopimuksen Sauberin kanssa tehneestä Räikkösestä tulee näillä näkymin eniten F1-kisoja ajanut kuljettaja kaudella 2020. Se ei Räikköstä hetkauta.

– En ole kiinnostunut mistään numeroista enkä ennätyksistä – vain siitä, mikä minusta tuntuu oikealta. Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt