Formula 1

Kimi Räikkösen uran jatko paljastettiin poikkeuksellisella tavalla – Kari Hotakaisen kirjassa vihjattiin siitä

Julkaistu:

Formula 1
Tuntematon Kimi Räikkönen -kirjassa vihjattiin, että suomalaistähden uran jatkosta kerrotaan Instagramissa. Juuri niin kävi tiistaina.
Odotetut F1-uutiset tuotiin pöytään viimein tiistaina, kun Charles Leclercin siirto Ferrarille ja Kimi Räikkösen paluu Sauberille julkaistiin.

Tapa, jolla Räikkösen sopimuksesta Sauberille kerrottiin, oli poikkeuksellinen.

Vain hetki sen jälkeen, kun Ferrari kertoi Räikkösen siirtyvän sivuun tallista, ilmoitti Räikkönen itse Instagramissa siirrostaan Sauberille.

Vasta vähän tämän jälkeen tuli Sauberin ilmoitus kaksivuotisesta sopimuksesta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Räikkösen, 38, elämästä kertovassa kirjassa Tuntematon Kimi Räikkönen (Siltala) vihjattiin, että hänen tulevaisuudestaan kerrottaisiin juuri Instagramissa.

– Baar, kodin piha, uima-allas. Kimi ottaa vauhtia, hyppää ison vesilelun yli ja pärskähtää veteen. Minttu kuvaa hypyn. Puolen tunnin kuluttua se on katsottavissa Kimin Instagramissa. Tilillä on nyt noin 900 000 seuraajaa. Tätä kontaktia varten Kimin ei tarvinnut lähteä kotoa mihinkään. Eikä sanoa sanaakaan. Kimin tulevaisuus on auki. Seuraa sitä.

Näin Kari Hotakainen kirjoitti Loppu on alku -nimetyn luvun viimeisessä kappaleessa, jossa käsitellään Räikkösen tulevaisuutta ja mahdollista lopettamista.


Lue lisää: Legendaarinen F1-toimittaja Pino Allievi sanoo suoraan, miksi Ferrari vaihtoi Räikkösen Leclerciin: ”Tämä on ensimmäinen kerta”

Seuraajia on nyt 988 000. Ura ei loppunut, mutta tulevaisuus on nyt kahden vuoden osalta selvä. Kimi Räikkönen ajaa Alfa Romeo Sauberilla vuoteen 2020 asti. Tuon vuoden syksynä hän täyttää 41 vuotta.

Alla olevalta videolta voit katsoa, miten Tuntematon Kimi Räikkönen -kirja alkaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt